امسال دیگه دانشگاهم تموم میشه ولی از درس خوندن خیری بهم نرسید حس میکنم سربار پدر و مادرم هستم پول تو جیبی هم خیلی کم بهم میدن نه میتونم چیزی برا خودم بخرم نه میتونم به خودم برسم هیچ جا کار پیدا نمیکنم خیلی احساس بی فایدگی میکنم
بسا چیزی را خوش نداشته باشید، حال آنکه خیر شما در آن است و بسا چیزی را دوست داشته باشید، حال آنکه شر شما در آن است. و خدا میداند و شما نمیدانید. بقره آیه۲۱۶
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بسا چیزی را خوش نداشته باشید، حال آنکه خیر شما در آن است و بسا چیزی را دوست داشته باشید، حال آنکه شر شما در آن است. و خدا میداند و شما نمیدانید. بقره آیه۲۱۶
آشپزی یا ارایشگری یا خیاطی یکیشو یاد بگیر میتونی ماهانه بین ۱۵تا ۲۰ درآمد داشته باشیشیراز راسته دوزی ...
خب این چیزاهم بخوام یاد بگیرم پول مبخواد که بهم نمیدن
باید برم کارگری کنم