2777
2789
عنوان

بچه ها جونم کجایین❔❕درچه حالین❔❕

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 54 پست
خاله💔منو یادت نبود بنیتا رو بود ؟

سلام عزیز دلمی تو.. بخدا خیلی تگت کردم.. اسمت نمیومد.. فدات بشه خاله... اسماتونو مینویسم دیگه  اشتباهی تگ نکنم.. قربون تو.. بخدا اولیش خودت بودی.. عزیزمی.. 😘😘😘

گاهی سکوت من میشکند  تو. را 😐 

سلام عزیز دلمی تو.. بخدا خیلی تگت کردم.. اسمت نمیومد.. فدات بشه خاله... اسماتونو مینویسم دیگه اشتبا ...

دورت بگردم من❤

فدات شم اگه هروقت کارم داشتی نتونستید تگ کنید به بنیتا بگید اون بلده منو تگ کنه....

فرشته هاتون چطورن عشقم؟ 

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دورت بگردم من❤فدات شم اگه هروقت کارم داشتی نتونستید تگ کنید به بنیتا بگید اون بلده منو تگ کنه....فرش ...

قربونت عشق خاله.. 

روچشمم حتما.. ن دیگه از رو اسمت یه صفحه مینویسم ک حفظت بشم... 😇

عزیز دلمی قربونت عزیزمم 😘😘

قربونت عشق خاله.. روچشمم حتما.. ن دیگه از رو اسمت یه صفحه مینویسم ک حفظت بشم... 😇عزیز دلمی قربونت ع ...

دورت بگردم 

اسمم رو از ونگوگ نقاش معروف برداشتم

نقاش  نقاشی شب پرستاره

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

دورت بگردم اسمم رو از ونگوگ نقاش معروف برداشتمنقاش نقاشی شب پرستاره

فدات بشم با اون اسم قشنگت.. خیلی هم قشنگ و کلاسیکه..  مخصوصا خودم  ک عاشق نقاشی بودم و هستم.. سلامت باشی و مموفق

دورت بگردم اسمم رو از ونگوگ نقاش معروف برداشتمنقاش نقاشی شب پرستاره

ونگوگ_2910.  ونگوگ_2910،ونگوگ_2910.،  ونگوگ_2910، ونگوگ_۲۹۱٠، ونگوگ_۲۹۱٠ 

♡☆♡ @ونگوگ_2910‍  بالاخره حفظت شدم ♡☆♡   😇✌  مشقامو خوب نوشتم.. اسمتو یادگرفتم 😂😂😍😘

عزیز دلمی فرشته مهربون قلبم. 😘😘صبحت شکلاتی میدونم شکلات بیشتر دوست داری.. 🍫🍫🍫🍩🍩خدا نکنه عشق ...

دورت بگردم بهترینمم.. اخجووون شکلااااات آره خیلی دوست دارم  😋 🤗😅😘خدانکنههه قلبمیییی ❤️ ❤️ 🌺 🌺 🌺 

فدات بشم با اون اسم قشنگت.. خیلی هم قشنگ و کلاسیکه.. مخصوصا خودم ک عاشق نقاشی بودم و هستم.. سلامت ...

مرسی دورت بگردم 

ونگوگ_2910. ونگوگ_2910،ونگوگ_2910.، ونگوگ_2910، ونگوگ_۲۹۱٠، ونگوگ_۲۹۱٠ ♡☆♡ @ونگوگ_2910‍ بالاخره ...

هورااا، دورت بگردم من