2777
2789
عنوان

بچه ها جونم کجایین❔❕درچه حالین❔❕

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 54 پست
قربون دختر خوبم بشم.. پس بغل میخوای 😘🫂😍

آرههه بغل خاله جونو میخوامممم😭😭😭😭💖💖💖

من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍بله پروفایل عکس چشم خودمه!💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕تیزهوشان درس میخونم💕متولد ۸۹🥲لینک ناشناسم:https://daigo.ir/secret/31510443820

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااای خدا گریه چرا اخه.. گل خندونم... بخند قشنگم.. .. بیا بغلم دختر خوبمی💖💖🫂

دلم میخواد حضوری بغلتون کنم چی کنم آخه😭😭😭😭😭

قربونتون برم

من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍بله پروفایل عکس چشم خودمه!💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕تیزهوشان درس میخونم💕متولد ۸۹🥲لینک ناشناسم:https://daigo.ir/secret/31510443820

@چرچیلم‍ و خواهرومپی ..اسمتو بلد نیستم @آرزو1388‍ @بگویاسی‍ بچه ها شماها کجایینفک کنم سایت بدن شم ...

سلامم😍😘

مواظب حرف زدنتون باشید من با کسی کاری ندارم تا زمانی که کاری به کارم نداشته باشید.                               «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀                              

قربونت و شکر فدات میدونم قشنگی 😇 برازندته صد در صد 💖🌟💖

🤣مرسی عشقم 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

دلم میخواد حضوری بغلتون کنم چی کنم آخه😭😭😭😭😭قربونتون برم

الهی دورت بگردم عزیز دلمی بیتابی نکن فدای دل کوچولوی تو اخه.. قسمت باشه حضوری هم میشه 💖💖

گاهی سکوت من میشکند  تو. را 😐 

سلام ماهگلم خوبی دلم برات تنگ شده بود مامان گلی 🌝 😘 رفته بودم عصر ورزش یوگا.. اومدم کارای خونه رو ...

سلام عزیز دل مامان گلی 😘😘😘افرین بهت خانم فعال.. خسته نباشی عشق دلم 💖🌟💖خیلی هم عالی.. 😘😘😘قربونت بشه مامان گلی🌟💖🌟

فرشته مهربون خودم 😍😘😘

سلام عزیز دل مامان گلی 😘😘😘افرین بهت خانم فعال.. خسته نباشی عشق دلم 💖🌟💖خیلی هم عالی.. 😘😘😘قرب ...

سلام به روی ماهت مامان گلی فرشتهههه 😇 😇 ⭐️ ⭐️⭐️ ❤️ صبحت پرتقالی 🍊 🍊 🍫 ☕️ فدای تو.. تو هم خسته نباشی.. خدانکنه دورت بگردم امید قلبمم 🍓🍓😘😘😘😇❤️

سلام به روی ماهت مامان گلی فرشتهههه 😇 😇 ⭐️ ⭐️⭐️ ❤️ صبحت پرتقالی 🍊 🍊 🍫 ☕️ فدای تو.. تو هم خسته ن ...

عزیز دلمی فرشته مهربون قلبم. 😘😘صبحت شکلاتی میدونم شکلات بیشتر  دوست داری.. 

🍫🍫🍫🍩🍩خدا نکنه عشق دلم.. قربونت عزیز دلم فدات بشم😇😘😘

خاله💔

منو یادت نبود بنیتا رو بود ؟

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم