2777
2789
عنوان

بچه ها جونم کجایین❔❕درچه حالین❔❕

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 54 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فدات بشم عزیزم.. شکر خوبن بخوبیتون😘😘

خدا نکنه بوس بهتون بیاین بغلتون کنم🫂🫂🫂🫂

من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍بله پروفایل عکس چشم خودمه!💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕تیزهوشان درس میخونم💕متولد ۸۹🥲لینک ناشناسم:https://daigo.ir/secret/31510443820

ب دلایلی برداشتم بعدا بهت میگم مامان خیلی چیزارو تغییر دادم تو کاربریم

فدت بشم دیدم خودم. 

کار خوبی کردی عزیز دلمـ. 

انشالله  که خیر باشه برات دورت بگردم

بیخیال همه  چی و بچسب به درست فدات بشم.. 

رو درسات تمرکز کن. و بهترین نمره رو داشته باش. 

لایق بهترینایی دورت بگردم😘🌟🌟💖🌟🌟

گاهی سکوت من میشکند  تو. را 😐 

اومدیم شمال

جاااااای منو خالی کن حسابی خوش بگذره  عشقم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

سلام آبجی خوبی

چه خبر قشنگم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂