2777
2789

زنداداش من تاماه سومش پریودمیشد

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏خدایاشکرت منم باردارشدم به لطفت💜💜💜شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ازمایششم منفی بود ؟ اخه میگن پریودی بارداری و عادی فرق داره حجم خونش فرق داره

اصن آزمایش نرفته بودچون فک میکرد عادیه پریودمیشه مث هرماه

تکرر ادرار داست رفته بود دکتر فهمیدن بارداره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏خدایاشکرت منم باردارشدم به لطفت💜💜💜شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔

اصن آزمایش نرفته بودچون فک میکرد عادیه پریودمیشه مث هرماهتکرر ادرار داست رفته بود دکتر فهمیدن باردار ...

اهان اخه من دو بار سونو داخلی رفتم اذر و دی گفت باردار نیستی باز الان گفتم بزار ی بار بیبی چک بزنم زدم منفی شد باز ولی استرس دارم چون جدا شدم 

اشتباه کردم اومدم اینجا تاپیکا رو خوندم استرس جونمو گرفته دو شبه نمیتونم بخوابم

نگاه عزیزم شماسوال پرسیدی ماهم جواب دادیم وتجربه هاروگفتیم

گاهی هزاردلیل جزبارداری علت تاخیرپریوده

اگه دوسه بار بابی بی چک امتحان کردی تمومه پس

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اهان اخه من دو بار سونو داخلی رفتم اذر و دی گفت باردار نیستی باز الان گفتم بزار ی بار بیبی چک بزنم ز ...

نه عزیزنترررس

سونو داخلی عین روز همه چیونشون میده

خیالت راحت

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40