2777
2789

چرااا شدییید

چسبندگی به تخت و زمین گرفتم

لطفا سوال پزشکی نپرسید و در اینگونه موارد من رو تگ نکنید🩷  تشخیص و درمان و راهنمایی نیاز به شرح حال درست و معاینه خوب داره که اینجا امکانش نیست. اگر خودم تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما کامنت میذارم.ولی اینجا فضای تفریح منه پس ممنون میشم به این فضا احترام بذارید.🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تنبل میشوند چاق میشوتد و خانواده مخشون دا می خورند

😂😂♥️♥️

لطفا سوال پزشکی نپرسید و در اینگونه موارد من رو تگ نکنید🩷  تشخیص و درمان و راهنمایی نیاز به شرح حال درست و معاینه خوب داره که اینجا امکانش نیست. اگر خودم تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما کامنت میذارم.ولی اینجا فضای تفریح منه پس ممنون میشم به این فضا احترام بذارید.🙏

اها منظورت موقع درس خوندنه؟

من فکر کردم بعدش رو میگی

کامنتم بدآموزی داشت

نچسبی به زمین یه وقت

پاشو درس بخون قشنگ

ببین تنبل تر که میشه آدم

ولی باید سبک زندگیتو درست کنی

من بیرون که میرم مثل مدرسه یا کتابخونه، انرژیم خیلی گرفته میشه

ولی خونه بازدهیم بیشتره، به شرط اینکه سبک زندگی مناسبمو پیدا کنم 

مثلا من سالی که قبول شدم، سبک زندگیمو اینجوری کردم که تا غروب میخوابیدم، بیدار میشدم تا صب فرداش میخوندم

نصف شب چون همه خوابن و همه جا ساکته و هیشکی نیست بخوام باهاش حرف بزنم یا چت کنم تمرکزم عالیه

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊