2777
2789
عنوان

بالاخره دعوا کردم و قرار شد حقوقمو جدا کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 992 بازدید | 56 پست
بازم من نمیتونم همچین چیزیو قبول کنم. اصلا حسابم خالی باشه با خودم میگم من برای چه دلخوشی ای برم سرک ...

اره دیگه سخت بود 

من پونصد تومن پونصد تومن پول میگرفتم از شوهرم سختم بود که التماس باید کنم برای پول خودم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونم میتونه اجازه نده بری سر کار

من به آموزش پرورش تعهد دادم 

اگه بخوام انصراف بدم باید دو برابر حقوقی که تا الان گرفتمو بریزم براشون 

بعدم شوهرم هیچ وقت نمیگه نرو همچین ادمی نیست

اگه انقدر بخواد خودشو کوچیک کنه و بگه نمیزارم بری دانشگاه و بنواد مانع پیشرفتم بشه با تمام عشقی که نسبت بهش دارم و احترامی که براش قائلم ازش جدا میشم

از هفت جهت باید مردهای پررو رو جر داد

من خودم برای پسرم گوشی خریدم چون قول داده بودم 

به شوهرم پول نمیدم اما خرج میکنم

البته منم باید یکم این شوهره رو جمع کنم تازگیا پررو شده 

https://eitaa.com/joinchat/2092237053C3c5295f626
اینکه تو زندگی متاهلی پول خرج کنی اشکال نداره امابرای مرد قدردان.شوهرت پروعه ببخشید!

اوایل اینجوری نبود 

اما جدیدا حس میکنم انقد پول خرج خودم نکرده بودم ارزشمو از دست داده بودم

من به آموزش پرورش تعهد دادم اگه بخوام انصراف بدم باید دو برابر حقوقی که تا الان گرفتمو بریزم براشون ...

وای واقعااا؟ 

اگر یه نفر یک سال معلم باشه بعد بخواد انصراف بده ینی باید دو برابر حقوقی ک گرفته رو پس بده!؟ 

من به آموزش پرورش تعهد دادم اگه بخوام انصراف بدم باید دو برابر حقوقی که تا الان گرفتمو بریزم براشون ...

دوست ندارم اینو بگم ولی نظرم اینه که کارخوبی کردی مخصوصا باتوجه به داستان تولدت موفق باشی عزیزم ازاین به بعدبخشی ازحقوق روخرج کن بقیه رو پس انداز کن ازشوهرت هم پول بگیر اینجا خانمهای شاغل تجربه های خوبی از پول نگرفتن ازهمسرندارن ومیگن بدعادت میشه هم اقتدارش کم میشه وقتی برات خرج نکنه

اوایل اینجوری نبود اما جدیدا حس میکنم انقد پول خرج خودم نکرده بودم ارزشمو از دست داده بودم

با ۶ تومن یا باحقوق کارمندی نمیشه خونه و ماشین دارشد ،اینابهونشه ،پولاتو براخودت نگه دار

از هفت جهت باید مردهای پررو رو جر دادمن خودم برای پسرم گوشی خریدم چون قول داده بودم به شوهرم پول نمی ...

اره دقییقا

بهش گفتم دیگه از امروز یه ادم دیگه میشم 

قراره بهترین چیزا و گرون ترین چیزارو بخرم 

تموم شد دیگه هرچی خوبی کردم 

خیلی بهش بر خورد و الان گرفت خوابید ولی خب مهم نیس من با خونسردی کارو جمع کردم 

وای واقعااا؟ اگر یه نفر یک سال معلم باشه بعد بخواد انصراف بده ینی باید دو برابر حقوقی ک گرفته رو پس ...

بعله الکی که نیس 

روت حساب میکنن و تعهد داری 

نمیشه تفریحی بخوای بیای و بری چون موقع انتخاب رشته و کنکور جای یه نفر دیگه که میتونست قبول بشه رو اشغال کردی و باید جریمه بدی