2777
2789
عنوان

بیایید ببینید خانوادم چطوری دارن گند میزنن به آبروم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 633 بازدید | 60 پست

ما که عقد و عروسی را با هم گرفتیم

شما انگار تو تا جشن داری،هر کاری که فکر میکنی کم کاریه،برای عروسیت بهترشو انجام بده

در کل زندگی را سخت نگیر،یه کارت ارزش اینکه فکرتو ناراحت بکنه نداره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پشتش چیه سادست؟

مابه کارت توجه نمی‌کنیم بعد اینکه فهمیدیم آدرسش کجاست شامه یا نهار و کی باید بریم پارش میکنیم میندازیم سطل آشغال یا داداشم نقاشی میکشه روش یا مامانم شماره تلفن مینویسه،سراین چیزا غصه نخور سر اینکه بهترین آرایش و لباست خوب باشه چجوری برقصی چجوری حرف بزنی حرص بخور

مرا‌برگردان‌به‌حالتی‌که‌قبل‌ازتو‌بودم‌و‌سپس‌ترکم‌کن...

ببین اصلا موضوع مهمی نیست 

من که اصلا دقت نمیکنم بعدم میندازم دور 

شاید هورمون هات بهم ریخته 

این مراسمات انقدر خرج داره 

که با این چیز ها الکی خودت رو اذیت نکن 

همون جهازی که خانوادت میخان بخرن کلی هزینه هست 

واقعا موضوع مهمی نیست 

نه باید از شوهرم پول بگیرم که آبروم میره

پس انداز. نداری؟

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
مابه کارت توجه نمی‌کنیم بعد اینکه فهمیدیم آدرسش کجاست شامه یا نهار و کی باید بریم پارش میکنیم مینداز ...

من تا یه مدت یادگاری  نگه میدارم بعد یکی دوسال میرم سر کمدم بعد ،شوت میشه توی سطل اشغال

عزیزدلم،عروس خانوم خوشگل....غصه ی چیو می‌خوری نازنینم،یه روان نویس نقره ای بگیر،یکی که خطش قشنگه،خوشگل برات بنویستش....دختر خوبم این اصلا چیز مهمی نیست که تو بخاطرش غصه بخوری و صورت نازتو شکسته کنی...یکی از دوستام چندماه پیش کارت عروسی شو خودش طراحی کرده بود و روی کاغذa5پرینت گرفته بود

ای هر که هستی لحظه‌ای در خود نگر باش.... خوبی ولی از آنچه هستی خوبترباش🥰

عزیزم این حرفا چیه همینو ببر خیلی هم عالی دستشون دردنگنه اگه کارت عروسی برادرشوهرم رو پیدا کنم مال ...

ولی. این مراسما کلا. چرته

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
من تا یه مدت یادگاری نگه میدارم بعد یکی دوسال میرم سر کمدم بعد ،شوت میشه توی سطل اشغال

تنها کارتی که تو عمرم نگه داشتیم کارت عروسی خواهرم🤣به بچش نشون دادم اونم پرت میکنم تو سطل آشغال

مرا‌برگردان‌به‌حالتی‌که‌قبل‌ازتو‌بودم‌و‌سپس‌ترکم‌کن...