من این ماه جشن عقدم هست تالار گرفتیم که هزینه های بزرگتر با شوهرم بود بعد فامیلای اون چون از استان دیگه هستن کارت دعوت نمیشه براشون برد و خوده شوهرم کارت الکترونیکی هزینه کرد گرفت
بعد ما میخوایم واس فامیلا خودمون کارت ببریم این کارت رو خریدن😭😭😭 نرید عکس بذارم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مابه کارت توجه نمیکنیم بعد اینکه فهمیدیم آدرسش کجاست شامه یا نهار و کی باید بریم پارش میکنیم میندازیم سطل آشغال یا داداشم نقاشی میکشه روش یا مامانم شماره تلفن مینویسه،سراین چیزا غصه نخور سر اینکه بهترین آرایش و لباست خوب باشه چجوری برقصی چجوری حرف بزنی حرص بخور
عزیزدلم،عروس خانوم خوشگل....غصه ی چیو میخوری نازنینم،یه روان نویس نقره ای بگیر،یکی که خطش قشنگه،خوشگل برات بنویستش....دختر خوبم این اصلا چیز مهمی نیست که تو بخاطرش غصه بخوری و صورت نازتو شکسته کنی...یکی از دوستام چندماه پیش کارت عروسی شو خودش طراحی کرده بود و روی کاغذa5پرینت گرفته بود
ای هر که هستی لحظهای در خود نگر باش.... خوبی ولی از آنچه هستی خوبترباش🥰