من این ماه جشن عقدم هست تالار گرفتیم که هزینه های بزرگتر با شوهرم بود بعد فامیلای اون چون از استان دیگه هستن کارت دعوت نمیشه براشون برد و خوده شوهرم کارت الکترونیکی هزینه کرد گرفت
بعد ما میخوایم واس فامیلا خودمون کارت ببریم این کارت رو خریدن😭😭😭 نرید عکس بذارم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اون وظیفشه ولی خانواده ی من نه؟الان من اینو ببرم عمارت واس عکاسی؟🤦🏻♀️
یه کارت مجزا و خوشگل بخر واسه عکاسی واقعا این به درد عکاسی نمیخوره ولی این کارا رو بکنی و حرفا رو به خانواده نامزدت بزنی که بدع و زشته اونا هم پر توقع و پرو میشن
شوهرم کلی پول بابت رفتن به عمارت و عکاسی داده اینو ببرم بگم خانوادم اینو تهیه کردن؟
خب که چی عزیزم اونا واسه پسر خودشون خرج میکنن تنهایی نیستی که الان تو و اون یکی هستید الانم شرایط اقتصادی رو میدونید دیگه مامان باباتم نمی خوان که ناراحت بشی
فدای سرت منم برای انتخاب کارت باشوهرم نرفتم یعنی منو نبرد تاسالها تودلم مونده بود ولی واقعا مهم نیست لباس وارایشگاهت رو دقت کن کارت یه چیز الکیه سخت نگیر