2777
2789
عنوان

عزاب وجدان دارم بیاین

77 بازدید | 12 پست

یا من مال عهد بوقم یا مردم جدیدا اوپن مایند شدن 

یکسال پیش ه زنه زنگ زده به شوهرم  ک رفیقت بگو جوابمو بده زنه از اقوام دور شوهرم  حالا متاهل با رفیق شوهر منم تو رابطس 😐دیدم شوهرم فالوش کرده  دیروز منم گفتم انفالو کن گفت ما با اینا رفت امد خانوادگی داریم منم گفتم باشه  پس آدم مورد علاقته  منم مثل این میشم راستش تو لیاقت این بوده زنت زیر خواب دوستات باشهه   نوشته پس میخوای خیانت کنی گفتم اگر تو جندرلا دوست داشته باشی چرا که نه گفت تو اهلش نیستی گفتم وقتی ببینم تو دوست داری چرا  که  نه بعد دیدم رفته انفالوش کرده  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو هم حرفای خوبی نزدی شوهرتم باید قطع رابطه کنه باهاشون

آخه می‌گفت نه من به این کاری ندارم در صورتی که دیدم مدام رو استوری شوهرم ریپ زدن هی داداش داداش می‌کرده از اونور به خطش پیام داده بود پارسا ل ک آقا علی  یونس برام جور کن کجاس نمیاد پیشم شوهرم نیست امشب 😐