2777
2789
عنوان

اونایی ک میگید جن وجود نداره

223 بازدید | 32 پست

اونایی ک میگن جن وجود نداره مثل ماهی وسط اقیانوس میمونن ک معتقدن بیرون آب هیچ موجودی نیس

من خودم تجربه نکردم ولی تجربه های اطرافیانمو زیاد شنیدم ک مطمنم درست میگفتن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظر من وجود داره اما نه انقد نزدیک ب ما و ن اینطور که توصیف میکنن یعنی تو خونه ای ک قران هست و اینا نمیاد در کل نزدیک خونه نمیان اگه توش فساد نباشه و با این شمایلی ک میگن هم نیستن

من فمینیست نیستم من موافق زن سالاری ام . زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم»

وجود داره 

من خودم دیدم 

خونه عموم و مادربزرگمم داشت 

الان خونمون جن داره و قراره تا یک دقیقه دیگه برق بره و من تنهام:)

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی، دانشگاه رازی کرمانشاه درس میخونم،حس ششمی هستم😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی تگ کن یا درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

اجنه وجود دارن 

ولی اینکه بعضی افراد تمام مشکلات روحی و روانی شون رو به اجنه و دخالت اونها ربط میدن قابل باور نیست 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹