2777
2789
عنوان

اونایی ک میگید جن وجود نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 32 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وجود داره من خودم دیدم خونه عموم و مادربزرگمم داشت الان خونمون جن داره و قراره تا یک دقیقه دیگه برق ...

خب برق رفت😊😂💔

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی، دانشگاه رازی کرمانشاه درس میخونم،حس ششمی هستم😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی تگ کن یا درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

وجود داره هم تو قرآن اومده هم من تو ۳ سالگی از نزدیک دیدمتو زیرزمین خونمون

منم بچه بودم نصف شب بیدار شدم از خواب حالا خونمون اپارتمانی بود. وسط مامان بابام تو اتاق خابیده بودم چشامو باز کردم دیدم ی گربه دم در اتاقه سیاهم بود واقعاا گربه بود تکون نمیخورد چندبارم پلک زدم نرف هنوز یادم میوفته میترسم

تمام رفرنس های روانپزشکی میگن هر چیزی که می بینی و بقیه نمی بینن توهم دیداری و از علایم اسکیزوفرنی هست، دو قرن پیش اینقدر بیماران اسکیزفرنیا رو میزدن تا جن از بدن بدبختشون خارج بشه، تا اینکه فهمیدن این افراد جن زده نیستند فقط بیماران روحی روانی اند

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

میشه تجربیات اطرافیانتونو تعریف کنید؟

ببین خیلی بوده از تجربه های پدربزرگم تو خونه و وسط بیابون گرفته تا بقیه افراد. ولی چون بعضیا هی میخان چرتو پرت بگن اعصابمو خورد کنن نمیگم

میشه تعریف کنی

حقیقتا الان برق رفت و دارم از ترس میمیرم تنهام برق اومد تعریف میکنم 

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی، دانشگاه رازی کرمانشاه درس میخونم،حس ششمی هستم😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی تگ کن یا درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

ازکجامعلوم اطرافیان راست میگن؟اطرافیان که جلوچشم خودت دروغ میگن خیلی راحت این حرفاشونوباورکنیم آخهاط ...

وقتی با چشای خودت ببینی باور می‌کنی منم مثل تو بودم تا اینکه رفتم خونه عموم😂💔