2777
2789
عنوان

دارم میسوزم کنک

497 بازدید | 24 پست

میخاستم پشمامو بزنم از پودر موبر استفاده کردم دستم رو دیرتر برداشتم همه اش قرمز شده میسوزه توروخدا راهنماییم کنید البته نه هرکاری که بدتر بشه فردا یه مراسم مهم دعوتم

واییی خیلی بده

با اب خیلی خنک‌بشورش خشک کن روغن زیتون اصلی بزن 

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

(دورِ فلکی یکسَره بر مِنْهَجِ عدل است خوش باش که ظالم نَبَرد راه به منزل )  (حافظ)                                                               هروقت یاد گرفتین که آدما مثل هم نیست و طرز تفکرات ،عقاید،طرز گفتار ها،سلایق،طریقه زندگی کردن ها ، ساعت خوابها،خانواده ها و فرهنگها باهم تفاوت دارن ، اونوقت به خودتون اجازه بدین توی جاهای عمومی شرکت و اظهار نظر کنین👌با تشکر فراوان 🌹🌈

چرب کن با وازلین و بزار هوا بخوره

یک روزه خوب نمیشه

امام علی(ع) فرمودند: خداوند اجابتش را در دعاها پنهان داشته، پس هرگز هیچ دعایی را کوچک مشمارید.💙😇 یه حاجت خیلی بزرگ دارم، اگه امضامو خوندی لطفا برام دعا کن😍💜 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم♥️🌹       اجرتون با امیرالمونین (ع)😊💛

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این موی زائد چی بود واسه زن جماعت😢😢

وای دقیقا 

من که حامله هم هستم شکمم بزرگ شده اصلا نمیبینم 

موهام کمه خداروشکر ولی خب اون روز پودر موبر زدم چون تپل شدم بعد از اینکه شستم تا چندین روز حالت سوختگی داشتم 

الانم چهار روز دیگه زایمانمه نمی‌دونم چیکار کنم باز درومده میگم کاش ولش کنم تا بره 🙁

1
5
10
15
20
25
30
35
40

(دورِ فلکی یکسَره بر مِنْهَجِ عدل است خوش باش که ظالم نَبَرد راه به منزل )  (حافظ)                                                               هروقت یاد گرفتین که آدما مثل هم نیست و طرز تفکرات ،عقاید،طرز گفتار ها،سلایق،طریقه زندگی کردن ها ، ساعت خوابها،خانواده ها و فرهنگها باهم تفاوت دارن ، اونوقت به خودتون اجازه بدین توی جاهای عمومی شرکت و اظهار نظر کنین👌با تشکر فراوان 🌹🌈

از شوهر کمک‌بگیر

روم نمیشه 😐😂 یجوریم میشه اصلا بدم میاد اون انجام بده 😂😂🤦🏻‍♀️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دیگه چاره ای نیست من که شوهرم برام میزنه

وای 🤦🏻‍♀️😂خب چجوری بگم بهش؟ تاحالا همچین درخواستی نداشتم ازش 🤣ما خیلی رودرواسی داریم

1
5
10
15
20
25
30
35
40