2777
2789

میخوام چن تا تجربه بگم تا حداقل ی نفر هم توی زندگیش استفاده کنه و آسیب نبینه 

بدون دعوت جایی نرید حتی اگه قرار باشه فقط ی چایی بخورید چون به آدم بی احترامی میشه و عزت نفست پایین میاد

هیچوقت التماس نکن کسی باهات بمونه چون موندن زوری هم همش منته و باز هم عزت نفست میاد پایین 

قبل از حرف زدن ۵ دیقه فکرکن ببین حرفت از همه لحاظ سنجیده ست یا نه چون یا مسخرت میکنن یا جواب دندون شکن میدن یا کسی دیگه رو حرفات حساب نمیکنه و باز هم عزت نفست خراب میشه 

هیچوقت دلسوزی بیش از حد نکن چون در نهایت از همون کسی که براش دل سوزوندی ضربه میخوری و باز هم عزت نفست خراب میشه 

هیچوقت رازهاتو به کسی نگو حتی به شوهرت چون یه روز همونا رو بهت سرکوفت میزنن و میسن نقطه ضعفت یا ی روز راز هات فاش میشن و بازم عزت نفست خراب میشه 

و مهم تر از همه چی اینکه قدرت نه گفتن داشته باشید حتی اگه طرف ناراحت بشه 

هیچوقت خوبی بیش از حد نکنید چون. آدما موقع خوشی هاشون تورو فراموش میکنن

پس همیشه اولویت خودتون باشین و به خودتون احترام بذارین 

بیشتر وقتها سکوت کنین و هر وقت خودتون کامل و پر از اعتماد به نفس بودین برای دیگران هم وقت بذارید 

امیدوارم موفق باشید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبی بیش از حد نکنین 

با بقیه سرسنگین باشین و هر کاری میتونین براشون نکنین من کردم پشیمونم 

مسولیت پذیری حدی داره بیش از حد دل نسوزونین 

خودتون و قاطی مسائل دیگران نکنین 

حریم زندگیتون و نگه داشته باشین تا میتونین از خانواده شوهر دوری کنین خیلی دوری خیلیییی خیلیییی دوری 

قبل ازدواج بدونین خانواده خیلی مهمه ب پیر ب پیغمبر مهمه قشنگ برید درباره گذشتشون تحقیق کنین و بدونین مسائل زندگی گذشتشون بیماری های روحی روانی الانشونه

دقیقا

۹تاخاهر برادران همه مسولیت و انداختن گردن شوهر من 

یکی از یکی بیعارتر و بیمارتر 

زندگیشون پر از مشکلات و ما رو هم درگیر کردن کاش از اول میدونستم چجور ادمایی هستن 

سنگ احساس داره اینا ن 

فقط پول میشناسن

۹تاخاهر برادران همه مسولیت و انداختن گردن شوهر من یکی از یکی بیعارتر و بیمارتر زندگیشون پر از مشکلات ...

آخی عزیزم میفهمم چی میگی کاملا با عمق وجودم اینجور آدما رو دیدم و باهاشون گذروندم 

من هم جاریم چن وقت پبش صورتش و دستاش سوختن و عمل کرده چن روز پیش خواستیم بریم پیششون عیادت اما برادرشوهر منو شوهرمو مسدود کرد و من هنوز تو فکرم چرا و چه بدی کردیم بهشون 

در حالی که قبلا من بودم که ازشون فقط ضربه خوردم