2777
2789
عنوان

یه کاری کنین یه جمله ای بگین بتونم بازم ادامه بدم رسیدم ته خط

| مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 20 پست
آهان اون کیسته..منم دارم...برای من روی مچم بود درد نمیکرد....تخلیه کردم ولی دوباره در اومده....دیگه ...

مدام دنبالم گریه میکنه بغلم کن 

کارامو بچه به بغل انجام میدم 

گاهی حیلی کم میارم ولی میگم بازم خداروشکر اینو داد بهم 

ولی وقتی میبینم کسی درکم نمیکنه و نمیبینن که چقد فشار رومه  میرسم ته خط

من یک زنم چلچراغ خونه. گرما بخش زندگی.لبریز از ارامش و حیا.ارزش من خیلی بالاست اونقدر که نزارم تنم باعث لذت رهگذر بشه.زن یعنی شکوه یعنی قدرت یعنی تولد یعنی گریه ی فرشته هنگام افرینشم.زن باشیم چون زن یعنی همه چیز💞💖💞

شوهرت چش بود یهو جوگیر شد؟؟؟

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا به کسی نگفتم زایمان کردم که یعد منت سرم نباشع که خانوادت نیومدن ما جمعت کردیم بعد یه هعته گعتم ...

ببین هر چقدر هم نگی وظیفه ی مامانت بوده حداقل باید سه چهار هفته پیشت میموند یا میبردت خونشون بعدش هم باید حداقل هفته ای دو روز یا میومد پیشت یا دعوتت میکرد مگر اینکه راه دور باشه.بهرحال خانواده ت کوتاهی کردن اینم بهت بگم که وقتی بچه دار میشیم آسیبی که مردها میبینن خیلی کمتر از آسیب خانمها نیست 

مدام دنبالم گریه میکنه بغلم کن کارامو بچه به بغل انجام میدم گاهی حیلی کم میارم ولی میگم بازم خداروشک ...

چند سالشه

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉

چند سالشه

داره میشه ۸ماهش ۴دستو پامیاد تو اشپزخونه میچسبه به پاهام گریه میکنه برم دار

من یک زنم چلچراغ خونه. گرما بخش زندگی.لبریز از ارامش و حیا.ارزش من خیلی بالاست اونقدر که نزارم تنم باعث لذت رهگذر بشه.زن یعنی شکوه یعنی قدرت یعنی تولد یعنی گریه ی فرشته هنگام افرینشم.زن باشیم چون زن یعنی همه چیز💞💖💞

به نظرم برو سرکار ، تو خونه کار نکن، پولاتو واسه خودت جمع کن پس انداز کن ، مهریه ات بزار اجرا، بعد ی خونه کوچیک بخر برو تنهایی زندگی کن، این آدما ی سمی رو از زندگیت حذف کن ، بجاش ی سگ بگیر، رو پیشرفت خودت وقت بزار، ادامه تحصیل بده، کار کن ، پول جمع کن، طلاق بگیر، بچه رو هم بده ب شوهرت نگه داره