2777
2789

سلام.اینجا کسی هست دانشگاه آزاد علمی کاربردی یا پیام نور درس بخونه و هم زمان سرکارم بره کل هفته رو؟ من فقط و فقط مدرکشو لازم دارم مثلا مدیریتی چیزی در حد کارشناسی‌.اصلا میشه سرکلاسا نرم؟ شهریه علمی کاربردی از همه کمتره؟ چند روز دیگه شروع میشه ثبت نام بر اساس سوابق تحصیلی

عاقبت خاک گِل کوزه گران خواهیم شد🤍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پیام نور فک کنم آنلاین هم باشه 

عزیزم میشه اگه اطلاعات داری راجع به آخرین تاپیکم راهنماییم کنی؟

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                    میشه واسه پزشک شدنم دعا کنید؟❤❤

علمی کاربردی معتبر نیستازاد شهریه داره و سه جلسه بیشتر نمیشه غیبت کرد اکثر اساتید قبول نمیکننپیام بر ...

میشه اگه راجع به آخرین تاپیکم میدونید راهنماییم کنید؟

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                    میشه واسه پزشک شدنم دعا کنید؟❤❤

سلام من این دانشگاه ها نیستم اما در جریانم که پیام نور میشه کلاسارو غیرحضوری کرد و فقط امتحانارو رفت

میشه اگه راجع به آخرین تاپیکم میدونید راهنماییم کنید؟

راستش در جریانش نیستم

ممنونم عزیزم 

پیام نور فک کنم آنلاین هم باشه عزیزم میشه اگه اطلاعات داری راجع به آخرین تاپیکم راهنماییم کنی؟

مرسی عزیزم.شرمنده نمیدونم

علمی کاربردی معتبر نیستازاد شهریه داره و سه جلسه بیشتر نمیشه غیبت کرد اکثر اساتید قبول نمیکننپیام بر ...

شنیدم آخه شاغلا میرن علمی کاربردی.پیام نور خودم میتونم از پسش بربیام بدون خوندن؟

منم میخام برم پیام نورفکر کنم شهریه پیام نور از علمی کاربردی کمتره

شما تهرانید؟ چه رشته ای میخواین برین؟ میتونین بدون استاد از پسش بربیان؟میگن امتحاناش کشوریه

مرسی عزیزم.شرمنده نمیدونم

دشمنت شرمنده ممنون عزیزم😘

شنیدم آخه شاغلا میرن علمی کاربردی.پیام نور خودم میتونم از پسش بربیام بدون خوندن؟

باید بخونی دیگه تستیه اکثر امتحاناش

علمی کاربردی معتبر نیست

پیام نور میتونی بپرسی گاهی استادامیانترم میگیرن فقط اونو برو و امتحان پایانترم

باید بخونی دیگه تستیه اکثر امتحاناشعلمی کاربردی معتبر نیستپیام نور میتونی بپرسی گاهی استادامیانترم م ...

مرسی.آخه من از شنبه تا ۴ شنبه سرکارم.یه پنج شنبه جمعه خونم.نهایتش ماهی ۳ روز مرخصی بگیرم.