2777
2789
عنوان

دکتر مهدی سبکتکین لیزر جای جوش

40 بازدید | 7 پست

دوستان هرگز گول این آقا و دکترهای مشابهش مثل فیلی و کرائی که سیصد چهارصد میلیون میگیرن و میگن جای جوش و صددرصد لیزر میکنن نخورید

من ازش پرسیدم چرا کامنتای پیجت بستست بلاکم کرد

همه ی پستاش فوتوشاپه

دوست من رفته بود پیشش براش ازمایش نوشته بود تو ازمایشش مشخص بود عفونت ادراری هم داره این به اصطلاح دکتر اصلا براش مهم نبوده که بگه برو دکتر زنان اینو چک کن هیچ اعتمادی بهش نیس اگه کارش دزست بود کامنتای اینستاشو نمیبست و با یه سوال ساده اینهمه قاطی نمیکزد

کجاست

اصفهان بوده تازه اومده تهران چنساله شگردشم اینه که میخواد از ناامیدی افراد سواستفاده بکنه اصلاااا بهش اعتماد نکنید آدمی که کارش درست باشه کامنت پیجشو نمیبنده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نمونه کار لیزر اصلیشو از نزدیک دیدم

بنظرم کارش خوب بود

ولی خب خیلی دکتر پولکی و گرونیه

حتی به بهونه های مختلف میگه فلان لیزرو بکن چمیدونم کربوکسی کن فلان کن بیسان کن که مدام پول ازت بچاپه

ولی خب کارش تو لیزر co2 اون چیزی که من دیدم خوب بود خدایی

اونی که بلاکت کرده احتمالا خود دکتر نیستادمینش هست. البته حدس میزنم

قطعا ادمینش بوده ولی سوال اینه که چرا و به چه منطقی در جواب همچون سوالی زده بلاک کرده

دلیلش چ میتونه باشه بجز اینکه کلاه برداره و پستاش الکیه