2777
2789
عنوان

دیگه نمیخام نچرال باشم

516 بازدید | 31 پست

شوهرم رفته با یه زن زشت و چاق بهم خیانت کرده با اینکه من خیلی خوشکل تر از اون بودم اما دیگه نمیخام نچرال باشم میخام مثل این پلنگ ها باشم.میخام از شوهرم پول بگیرم برم تزریق. خیلی ناراحتم. ولی از این به بعد فقط برای خودم میخام خرج کنم. پس انداز و قناعت تعطیل. به مردا نباید رحم کرد. بعد از هشت سال زندگی و تحمل بدهکاری من توی خونه باید پس انداز میکردم شوهرم میرفت برای زن بقیه خرج می‌کرد و پول میداد

مردا قدر زنایی که به چشم کیف پول نگاهشون میکنن رو بیشتر از زن هایی میدونن که فقط توی زندگی توجه میخان

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره آفرین برو خرج کن از نچرال بودن در بیا بزار شوهرت بهت توجه کنه

یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و ناامید نمیشم چون خدارو دارم🤩😍هیچ چیز رو سخت نگیر چون برات سخت میشه هیچ چیز رو بد نبین چون بد میشه همیشه خوشبین باش ولی یادت نره تو بعضی جاها خوشبین بودن زیاد کار دستت میده هاا🤣🤣🤣

حالا هر کی نچرال نیست حتما پلنگ نیست 

برس به خودت در حد نیاز و اعتدال خرج کن برای سر و وضعت و لباس پوشیدنت زنی که خرج نداره عرج نداره 

برس به خودت

لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید.                                                                             کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)