2777
2789
عنوان

بچه ها بین این دو راه کدوم❓️

168 بازدید | 20 پست

22 سالمه،امسال فقط 3 ماه خوندم برای کنکور ک تازه یه سریش هم به خاطر بیماری و خستگی روحی از دست رفت شاید مفیدش بشه دو ماه و نیم

نهایی هم اکثرا شب امتحانی بودم و عکس کارنامم تو تاپیک قبلی هام هست

پایه ی اختصاصیم بدک نیست

نهایی هم اگ از اول سال بخونم میتونم نمره ی خوب بدست بیارم

امسال دبیری زیست آوردم به نظرتون همین رو برم یا دو سال دیگ بخونم برای دارو 

از نظر روحی یه مقدار خستم و نیاز حتمی به مشاور دارم

از طرفی خانوادم هم نظرشون رو همین فرهنگیانه

اینم بگم از 405 محروم هستم چون در زمان تعیین شده انصراف ندادم

صد درصد فرهنگیان 

تاپیکهایی پر از وایب مثبت برای کنکوری ها امیدوارم بخونید و استفاده ببرید...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید برای مدتی در سایت نیستم لطفا درخواست ندید برای پرسیدن سوالات کنکوری ...روزها فکر من ایست و همه شب سخنم /که چرا غافل از احوال دل خویشتنم /از کجا امده ام امدنم بهر چه بود/به کجا میروم اخر ننمایی وطنم زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                                 باشد که یادم نرود گر تو نبودی من هیچ نبودم هیچ...! که تویی پروردگار عالمیان که تو جان منی و از تو گذر نیست مرا 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فرهنگیان از روی ک ثبت نام کنم تا آخر عمرم حقوق

ولی دارو تا 6 سال خبری از پول نیست اما بعدش اوضاع بهتر از حقوق معلمی میشه

از نظر روحی نمیدونم بتونم با فرهنگیان مچ بشم یا نه؟

به نظرم همین فرهنگیان بخون 

همون سال اول دانشجویی بهت حقوق میدن اما دارو معلوم نیست بشی یا نه و فرصت خوب فرهنگیان و از دست میدی اما هر جور خودت می‌دونی اما من فرصت فرهنگیان و از دست نمیدم هیچ وقت 

برام دعا کنید مدال طلا المپیاد ریاضی را بدست بیارم می‌خوام تقدیمش کنم حرم حضرت معصومه 

چرا؟

شغل تضمین شده تروتمیز میری میای خانوم خودتی آقای خودت 

دو سال میخوای بشینی تو خونه که چی بشه؟افسردگی و هزار جور مشکل 

من خودم خواهرم امسال ترازش ۸۵۰۰ شد سه رشته رو نمیاورد همین فرهنگیانو آورد خوشحالم هست

تاپیکهایی پر از وایب مثبت برای کنکوری ها امیدوارم بخونید و استفاده ببرید...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید برای مدتی در سایت نیستم لطفا درخواست ندید برای پرسیدن سوالات کنکوری ...روزها فکر من ایست و همه شب سخنم /که چرا غافل از احوال دل خویشتنم /از کجا امده ام امدنم بهر چه بود/به کجا میروم اخر ننمایی وطنم زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                                 باشد که یادم نرود گر تو نبودی من هیچ نبودم هیچ...! که تویی پروردگار عالمیان که تو جان منی و از تو گذر نیست مرا 
شغل تضمین شده تروتمیز میری میای خانوم خودتی آقای خودت دو سال میخوای بشینی تو خونه که چی بشه؟افسردگی ...

بله درسته

شرایط محیطی خوبی ندارم

تو خونه جایی برای درس ندارم امسالم واقعا همین چند ماه رو با شرایط  سخت خوندم

همین منو به شک میندازه

خواهرت کدوم رشته ی فرهنگیان رو اورد؟

موفق باشید هر دو تون

بله درستهشرایط محیطی خوبی ندارمتو خونه جایی برای درس ندارم امسالم واقعا همین چند ماه رو با شرایط سخ ...

ابتدایی 

به اینم فکر کن که دو سال دیگه ۲۴ ساله ای که اونم مشخص نیست شرایطت خوب و اوکی باشه بمونی خونه ام امسالو حداقل هیچی نمیخونی از درس دور میشی 

ببین تا الان پشت کنکور بودی اگه قرار بود اوضاع تا اون حدی که مد نظرت بوده بهتر بشه میشد و اینکه مطمئنم خسته شدی 

سال دیگه شرایط سخت ترم هست 

بنظرم فرهنگیان بری خوبرشته جذابیم قبول شدی