2777
2789
از کجا اومده خب نزدیک به گاو یا گوسفندی چیزی هستی ؟؟؟خیلی بده بچه کوچیک خیلی اذیت میشه این جور موقع ...

اره داداشم بیچاره شده یا جای سالم نداره همه قرمز و متهم همین طور اره رفته بودیم روستا پیش طویله این طوری شد نمیره هم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین لباساتو با ملافه هایی که خوابیدی باید با اب جوش بشوری بعد با انقدر بشور ککارو پیدا کنی بعد تاید بزن بعد بیوفت به جون خونت جارو برقی بکش میرن تو درزا حتما خوب تمیز کن من بدنم به کک حساس بود هر وقت میرفت تو تنم قرمز و کبود میشدم دیگه لباسامو میبردم تو حمام با اب جوش میشستم دونه دونه از لباسم درشون میاوردم

در گنگ ترین حالت زندگیمم

اره داداشم بیچاره شده یا جای سالم نداره همه قرمز و متهم همین طور اره رفته بودیم روستا پیش طویله این ...

همون اول ک اومدین خونه باید تمام وسلیلتونو میذاشتین بیرون نمیاوردین خونه تمام لباساتونو با اب داغ میشستین رو بند بیرون پهن میکردین

همین الآنم وقتی بدنتونو می‌کنه یعنی تو لباس هاتون هست برین بیرون عوض کنین نیارین خونه 

همون اول ک اومدین خونه باید تمام وسلیلتونو میذاشتین بیرون نمیاوردین خونه تمام لباساتونو با اب داغ می ...

اولش عوض کردیم و حموم رفتیم ولی بازم هم هست نمدونم کجاست ولی هست 

ببین لباساتو با ملافه هایی که خوابیدی باید با اب جوش بشوری بعد با انقدر بشور ککارو پیدا کنی بعد تاید ...

آخه چند روزه چه جوری تخت تمیز کنم می‌دونم هست ولی نمدونم کجاست جاروبرقی امروز کشیدم