2777
2789
عنوان

یکارکردم عذاب وجدان دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 28 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی دلم گرفته خیلی الان دارم تایپ میکنم گریم گرفته اینقد من زحمت مبکشم شوهرم ماموریت چرا جشم دیدن ز ...

ببین دنیا دار مکافاته

امتحان تو ام توو این دنیا اخلاق شوهرته 

بپذیر که اخلاقش بده 

خودتو و زندگی تو   و شوهرتو با هیچ کس مقایسه نکن 

وقتی پذیرفتی ۷۰ درصد ماجرا حله 

باهاش نجنگ 

بجنگی ،اولین نفر خودت اسیب میبینی، دومین نفر بچت اسیب میبینه اخر  ماخرا شوهرت اسیب میبینه

ببین دنیا دار مکافاتهامتحان تو ام توو این دنیا اخلاق شوهرته بپذیر که اخلاقش بده خودتو و زندگی تو و ...

اره چقد خوب گفتی دقبقا ازمایش خدا برای من شوهرمه! الان ب سرم زد زنگ ب خانوادش بزنم بابت حرفای زشتش اما گفتم سکوت میکنم..جاریم ی شوهر داره عاشقونه دوسش داره حرف جرف خانمشه ولی بچش ایراد داره

هرکز توقع نداشته باش بچه وضعیت شما رو درک کنه . این ما هستیم که موظفیم دنیای بچه رو درک کنیم ‌ 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

من پناهم کی باشه

عزیزم از شوهرت انتظاری نداشته باش فکر کن نیس  بچه هم عقلش کامل نیس دست خودش نیس بعد که بزرگتر شد و دیدی چه مهربونهذو چقد حامی ت میشه  عذاب وجدان میگیری و حالا شوهرت هم اومده باهات خوب بشهذیاد کتکها و بداخلاقی هایی که در حق بچه کردی میفتی و از شوتر متنفر تر میشی 

گناه داره ب خودت بگو  من پناه بچم هستم  خدا پناه من باشه

اره چقد خوب گفتی دقبقا ازمایش خدا برای من شوهرمه! الان ب سرم زد زنگ ب خانوادش بزنم بابت حرفای زشتش ا ...

اهان 

ریز که میشی توو زندگیا، میبینی همه یه پای زندگی شون میلنگه

پس بپذیر که امتحان تو اخلاق شوهرته، ولی بچت سالمه خداروشکر 

طلاق بگیری بهتراز اینکه بچه رو کیسه بوکس کنی اون گناهی نداره تو سنی هست که اذیت کنه بچهای همه اینجورن

ویتامین بی ،گل گاو زبونی چیزی بخور

ذهنت رو یکم از شوهرت به مسائل ارامش بخش سوق بده

اللهم عجل لولیک الفرج 🌺
دقیقا میفهمم

یهو میبینی بچت دندون قروچه رفت و شب ادراری و هزار مشکل 

همیشه بگو شکرت ای خدا 

احتمال داره اغسردگی داری حتما یه روانپزشک برو  بیمارستانا هم روانپزشک دارن دارو بگیر مدتذمحدود من یه مدت استفاده کردم  عرق بهار نارنج یا خودت گل گاو زبان دو کن عصرا بخور