2777
2789

ممنون میشم از بیماری هاتونو و نحوه تشخیص بگید 

کسی که نارسایی قلبی دارع صرع دارع مشکلات دیسک و معلول جسمی حرکتی چرا واقعا حق ازدواج و عشق نداره

😆😆

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازدواج كنن ولي موقع بچه دارشدن يه سري ازمايشو خاصو بايد بدن

ولی خوب دوتا معلول جسمی حرکتی نمیتونن حالا درآمدی داشته باشن و کارای خونه حداقل میتونن ازدواج کنن چرا جامعه ما هنور مول قدیم فکر میکنه

😆😆

منم خیلی شنیدم اینو.

دوستی دارم که ۳۵ سالشه و مجرده و میگه هرکی میفهمه داداشش معلوله میذاره میره.

اما بنظر من این بهانه ست،آدم خوب بیاد و دوستت داشته باشه قطعا نگاه به این چیزا نمیکنه.

من خودم بیماری سختی دارم، اما شوهرم براش مهم نبود، زندگیمون ۸ ساله الهی شکر بالا و پایین داشته ولی خوب و قشنگه.

توکل به خدا و امید داشتن به آینده خیلی مهمه

منم خیلی شنیدم اینو.دوستی دارم که ۳۵ سالشه و مجرده و میگه هرکی میفهمه داداشش معلوله میذاره میره.اما ...

آفرین کاش مردم باهم مهربون باشن درک کنن 

جسارتا بیماریتون چیه؟

😆😆

ولی خوب دوتا معلول جسمی حرکتی نمیتونن حالا درآمدی داشته باشن و کارای خونه حداقل میتونن ازدواج کنن چر ...

نه کی گفته حق ازدواج ندارن ولی خوب با یکی شبیه خودشون . من دیدم دختر و پسر سندروم داون داشتن و با هم ازدواج کرده بودن . یا یه بنده خدایی بود چهره اش یه مشکلی داشت که خوب با معیارهای عادی ناجور بود ، با یکی ازدواج کرده بود که طرف نابینا بود . منظورم اینه که اگه با مکمل خودشون ازدواج کنن ، هم شرایط همدیگه رو درک میکنن هم به قول شما عشق رو تجربه میکنن 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
نه کی گفته حق ازدواج ندارن ولی خوب با یکی شبیه خودشون . من دیدم دختر و پسر سندروم داون داشتن و با هم ...

بله من که غشیم با کی،ازدواج کنم غشی از کجا بیارم،

😆😆

بله من که غشیم با کی،ازدواج کنم غشی از کجا بیارم،

نگفتم دقیقا همین مشکل شما رو داشته باشه ، فقط نکته اینه که اگه اونم یه معلولیت یا نارسایی توی سلامتی داشته باشه ، دیگه تیکه و کنایه نمیشنوی از خودش یا خانوادش ، چون هر دو نفر نقص سلامتی رو تجربه کردین ، خوب میتونید همدیگه رو درک کنید و با هم کنار بیاین 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
نگفتم دقیقا همین مشکل شما رو داشته باشه ، فقط نکته اینه که اگه اونم یه معلولیت یا نارسایی توی سلامتی ...

بله درسته مهم توان مقابلست این نقص ها چیزی نیستن که مهم روحه

😆😆