2777
2789
عنوان

کسایی که خونه ساختن یه توصیه بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 21 پست
بچه‌ها لطفا هرچیز دیگه‌ای که به ذهنتون رسید بگید، از نقشه و اینا هم بگین که چه اشتباهاتی نکنیم❤❤

نقشه بیشتر سلیقه ایه تو یه چیزی توی ذهنت داری بعد میدی برات طرحشو بزنن

مثلا یه کاری که ما تو نقشه کردیم این بود که چون سه طرف زمینمون خونه میشد اتاق خوابا مجبور بودیم پنجره نذاریم ولی اومدیم یه کاری کردیم 

اتاق خوابارو گذاشتیم روبروی هم وسطش یه پانسون بالا یدونه نور گیر که درش باز میشه و پنجره ها طرف تو خونه اینطوری اتاقا رو میشه هوای باز و تازه براش درنظر داشت

نقشه بیشتر سلیقه ایه تو یه چیزی توی ذهنت داری بعد میدی برات طرحشو بزننمثلا یه کاری که ما تو نقشه کرد ...

ببین ما زمینمون از یه طرف فقط خونه‌ست

بعد ببین به نظرت آشپز خونه و اتاق‌ها کنار هم باشن و پذیرایی جدا باشه خوبه؟ یا آشپز خونه و پذیرایی کنار هم باشن، اتاق‌ها جدا؟

لطفا توی کانال تلگرامم عضو شین بهتون خوش میگذره، خیلی کمه عضواش😭  tweeter_farsi00

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای مرسی فاطی ما هیج تجربه‌ای نداریم اولین بارمونه که میخوایم خونه بسازیم لطفا بازم راهنمایی کنننن❤❤ ...

قربانت🧡

چیزی یادم بیاد میگم چشم

یه چیز دیگه هم اینکه اگه فقط یبار میخواید بسازید و اشنایی دارید که یسری وسایل رو میدونید دارع ازش قرض بگیرید چون مثلا یه چیزایی مثل تانکر آب و بالابر هزینه هاییه که دیگخ بعدا بدردتون نمیخوره اگه میتونید از کسی قرض بگیرید اگرم ندارید که دیگه مجبورید بخرید

زیاد ریخت و پاش و هزینه های اضافی نکنید 

یدونه آشپز خونه مخفی یا تو بالکن یا حیاط یا پشت آشپزخونه اصلی در بیار عالیه

سرامیک سفید اصلا کار نکن چون پدر ادم درمیاد تا تمیز کنه زودی هم کثیف میشه 

آشپزخونه حتما پنجره داشته باشه 

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

ببین ما زمینمون از یه طرف فقط خونه‌ستبعد ببین به نظرت آشپز خونه و اتاق‌ها کنار هم باشن و پذیرایی جدا ...

ببین من نمیدونم دقیق چی توی ذهنته 

ولی از ما آشپزخونش جزیره ایه یعنی توی حاله فقط یه اپن وسط میخوره سرچ کتی میاره چطوریه

کنار اشپزخونه(ته خونه) یه راهرو مستطیل شکل کوچیکه که توش دوتا اتاق خوابا روبروی هم پانسون وسطش و قبل رسیدن به اتاقا سرویس بهداشتی(پشت اشپزخونه میشه اتاق سمت چپ)

ببین من نمیدونم دقیق چی توی ذهنته ولی از ما آشپزخونش جزیره ایه یعنی توی حاله فقط یه اپن وسط میخوره س ...

آهاااا، ببین فاطی تو رو خدا هرچیزی به ذهنت رسید دوباره بگووو😭😭😂

لطفا توی کانال تلگرامم عضو شین بهتون خوش میگذره، خیلی کمه عضواش😭  tweeter_farsi00