2777
2789

اعتماد به سقف راه حل میداد تورو خدا کمکم کنید حالم بده حالم خوب نیست دکتر گفت افسرده شدی  کسی حالمو نمیفهمه کسی به فکرم نیست کمکم کنید😅

مم قرص میخورم خیلی بهتر شدم

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من از کسی که موقع ارائه‌ دادن تو مدرسه حتی معلم هم بهش تیکه مینداخت تبدیل  شدم به کسی که تو جلسه‌ها جلوی آدمای مهم ارائه میده

حتی سخنگوی مراسم سفارت هم شدم خخخ

مطمئن باش درست میشه

من تازه شرایط تراپی رفتن رو هم نداشتم و درست شد

تو هم حالت خوب میشه💖

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

من وقتی نوجوون بودم حتی به خودم میگفتم زشت با اینکه از 95 درصد دخترای شهرم زیباترم از شدت افسردگی و تنفر از خود بود 

سعی کن به سلامتیت و زیباییت برسی از پوستت مراقبت کن باشگاه برو من اینکار هارو کردم

چه قرصی

من اضطراب اجتماعی داشتم دکتر برام تری فلوئوپرازین و ونلافاکسین نوش الان دگ صورتم ت موقعیت اجتماعی سرخ نمیشه چون بدنم تیکم میگرف تری رو عوض کرد الان بجاش هالوپریدول میخورم این قوی تره ولی نتیجشو هنو نمیدونم الان روز اوله ک دارومو تغییر دادم

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

راه اول که تراپیه،راه دوم خوددرمانیه منم یه دوره ی سخت داشتم اوکی شدم،راجع به اعتماد به نفسم باید بگم اعتماد به نفس از عمل میادسعی کن کارای کوچیک کوچیک رو کامل انجام بدی و کم کم اعتماد به نفسه رو بسازی و همچنین یه نگاه دوباره ای به دور و اطرافیان و دوستانت داشته باش و بشین ببین علتش چی بوده و سعی کن رفعش کنی،وررش هم خیلیییی خوبه واسه روحیه

تناقض در فضای مجازی یعنی:  درس خوندن رو مسخره میکنن ولی موقع نتایج کنکور بهترین رشته هارو قبول شدن! از فقر و گرونی میگن ولی از اموال و تفریحات لاکچریشون عکس میزارن! از احترام به عقاید و جاج نکردن میگن ولی در مواجهه با حرف مخالف عقیدشون قضاوت میکنن و فحش میدن.                                    

اعتماد بنفس نه ولی چندسال پیش افسردگی شدید داشتم درحد خ‌و‌دک‌ش‌ی ولی خودمو از اون وضع و شرایط نجات دادم و حالم خیلی خیلی بهتر شد (بدون تراپی) ( حتا پول تراپی رفتنم نداشتم)

هنوزم یکم افسردگی دارم که میخام سریعتر تراپی برم براش ولی خیلی حالم بهتر شده نسبت به اون موقع