2777
2789

تاپیک پربازدیدو ببینید که استارتر گفته همسرش  مسئولیت بچه قبول نمیکنه ... چطور همچین پدرهای بیکفایتی پیدا میشن که اینطوری با زن و بچشون رفتار میکنن انگار نه انگار که همخون خودشونن ... اینجا دیدم بعضی بی غیرتا به همسرش تهمت ناروا میزنن که بچه من نیست و ... به نظرتون مشکل این مردا چیه؟بی غیرتی یا ذات خراب؟

یه دختر سبزه جذاب با چشمای مشکی 👧 عاشق فیلمای عاشقونه و رنگ قرمز جیغ ❤️💅 برون گرا 😜خوشگل سایتتونم 😇 حوصله بحث با آدم نادون ندارم  پرنسس های نی نی سایت تحت هیچ شرایطی ریپلای نکنن داخل تاپیک هام هم نیان مرسی اَه

ای من مادری دارم هزار بار جلو خودم اجازه نداده بابام حتی بم پول بده اصلا بمن پول نمیدن با اینکه بی پولم نیستن باهام حرف نمیزنه اگه باش حرف بزنم یجوری نگاه میکنه انگار پدرشو کشتم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای من مادری دارم هزار بار جلو خودم اجازه نداده بابام حتی بم پول بده اصلا بمن پول نمیدن با اینکه بی پ ...

به من هم نمیدهند خودم میگیرم 

فرزندان عزیزم را دوست دارم .خیلی زیاد.ولی خدا همه امیدمن  هست.

ای من مادری دارم هزار بار جلو خودم اجازه نداده بابام حتی بم پول بده اصلا بمن پول نمیدن با اینکه بی پ ...

عزیزم 💔 کاش خدا همون قدر که تاکید میکرد روی احترام به والدین تاکید میکرد روی خوش رفتاری با بچه

یه دختر سبزه جذاب با چشمای مشکی 👧 عاشق فیلمای عاشقونه و رنگ قرمز جیغ ❤️💅 برون گرا 😜خوشگل سایتتونم 😇 حوصله بحث با آدم نادون ندارم  پرنسس های نی نی سایت تحت هیچ شرایطی ریپلای نکنن داخل تاپیک هام هم نیان مرسی اَه

من میدونم همیشه پشت ادم موفق یک زن هست تا یک مرد .پشت هر مرد بدی یک زن هست نه یک مرد.نوع تربیت منظور ...

بله حرفتونم کاملا درسته ولی به نظرم پدر هم تاثیر داره شنیدین میگن پسر کو ندارد نشان از پدر

نه من چندبار گفتم دعوا کردم بم ندادن من عزت نفس ندارم نمیتونم به زورم که نمیدن

عزیزم اجازه کار نداری؟چندسالته؟

نه اصلا بدش از من میاد از بچگی تا الان بدش میاد

خواهر و برادر داری؟

ببخشید عزت نفس دارم

از کارت به کارت میکنم .میگم به بابام .

خرید میخواهم .

بگو داری بر میداری .

نداد بگو بده .

مامانا میگند میخواهی چی کار .

خودم میخرم .

من میگم دارم ان لاین میخرم .مثلا صدقه ان لاین .واقعا ان لاین .

فرزندان عزیزم را دوست دارم .خیلی زیاد.ولی خدا همه امیدمن  هست.