2777
2789
عنوان

دخترعمه هام خیلی باکلاسن من جلوشون احساس ضعف و کمبود میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 21 پست
بهشون فکر نکنانقدر ازین فکرا کردی جذب کردیفقط به خودت توجه کن و اعتماد به نفستو ببر بالاخواستی لباس ...

ارایش ملایم چجوریه

فقط 28 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🛑اقایون به هیچ وجه حق ندارید درخواست دوستی بدین بهم🛑متاهل و متعهد💍تیکر تاریخ احتمالیه عروسیمه خدا کنه تا قبل تموم شدنش عروسی کنم🥹

میدونم چون من واقعا نسبتبه اونا مسخره هستم

عزیز

تو فقط مشکلت اعتماد به نفس و عزت نفست هست

چرا اینقدر نشخوار فکری برای خودت ایجاد میکنی ببین فکرت به کجاها رسیده که فک میکنی پشت سرت حرف میزنن خوب بزنن،اینقد حرف بزنن تا جونشون دراد همبن که تو اهمیت ندی یک لول باکلاسی هست و باور کن ملت اینقدر درگیری و مشکل تو زندگی شون دارن که وقت نمیکنن دیگه راجب این و اون حرف بزنن و بسنجنش

جنابعالی

اینکه همیشه خوش خنده باشی

خوش پوش باشی و مرتب همراه با لباس های اتو شده بدنی خوشبو و موها و ناخن های مرتب لاک زده و اینکه مرتب شیو کنی به خودت برسی کافیه

مهم ذات و منش آدم هست که ادم رو خوب جلوه میده بقیه شون این حرفا جزئیات هستن با اینکه تاثیر داره

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد؛بلکه دست از سر آزردن ما بردارد!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزتو فقط مشکلت اعتماد به نفس و عزت نفست هستچرا اینقدر نشخوار فکری برای خودت ایجاد میکنی ببین فکرت ...

اونارو دیدم اخه هروق باهاشون میشینم اونایی که ارشون پایینترنو مسخره میکنن

فقط 28 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🛑اقایون به هیچ وجه حق ندارید درخواست دوستی بدین بهم🛑متاهل و متعهد💍تیکر تاریخ احتمالیه عروسیمه خدا کنه تا قبل تموم شدنش عروسی کنم🥹

اونارو دیدم اخه هروق باهاشون میشینم اونایی که ارشون پایینترنو مسخره میکنن

اصلا نباید توی این جمع ها بری بی شعورا

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد؛بلکه دست از سر آزردن ما بردارد!