2777
2789
عنوان

مادربزرگم بی احترامی خیلی بزرگی بهمون داره میکنه به نظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 1130 بازدید | 77 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبدونی سال پدربزگمه دلم برای بابابزرگم میسوزه چجوری مجلس شو با این کاراشون و دل شکستناشون خراب کردن: ...

خدا بیامرزدشون. 

اما، پدر و مادرت مهمترن یا پدر بزرگی که فوت شده؟ یا مادر بزرگی که داره خرابکاری میکنه؟ 

یه سؤال بکن از مادربزرگ. شاید از روز رفتن خواهرت اطلاعی نداره. شاید واقعا نمیدونه

I'm a man - بنام انسانیت که زیباترین رسمه

من اگ دیقه ۹۰ دعوتم کنن درصورتی ک ب بقیه ی هفته قبل گفتن اگ اون خانواده خودشون ب من یا همسرم زنگ نزنن برا دعوت و مسائل این شکلی    نمیرم   ، برا خودتون ارزش قائل باشید  اگ ب قیمت قطع رابطه باشع

می رفتید هم یه چیز چرت میگفتن ...خوب کاری کردید اهمیت ندادید با عمل نشون دادید

همین که یکی از عموهای داماد (پدرم) نبود براشون کافی بود

خدا بیامرزدشون. اما، پدر و مادرت مهمترن یا پدر بزرگی که فوت شده؟ یا مادر بزرگی که داره خرابکاری میکن ...

صد در صد پدر و مادرم و خواهرم 

والا پدرم خودش رفته خونشون و بهشون گفته ک آبجیم چه روزی میره خودشون پیشنهاد پنجشنبه رو دادن 

خیلی ازین اتفاقات میوفته تو خانواده ها اون به ذات آدما برمیگرده ذات آدم ک بد باشه هر کاری با حساب و ...

میدونم برا منم پیش اومده....

ولی خوشم اومد ازین خانواده که پشت همن و دعوتی را رد کردن چون نصفه نیمه دعوت کرده بوده

صد در صد پدر و مادرم و خواهرم والا پدرم خودش رفته خونشون و بهشون گفته ک آبجیم چه روزی میره خودشون پی ...

ددوباره بگه، شاید فراموش کرده