2777
2789
عنوان

مادربزرگم بی احترامی خیلی بزرگی بهمون داره میکنه به نظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 1099 بازدید | 77 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فدات بشم عروسی خوده پسر عموتون بوده؟!

خدا نکنه. جسارت نباشه. من کاربر آقا هستم.

بله عروسی پسرعموم بوده که از بچگی باهم بزرگ شدیم.

2ماه از من بزرگتره. مث برادر بودیم. اما بی احترامی کرد. از زندگیمون گذاشتیم کنار

I'm a man - بنام انسانیت که زیباترین رسمه

ببین تو همه مهمونی ها و مراسما از همه دیر تز میاد میخوره بدون کمک پا میشه میره ده سال خونه داره رنگ ...

من واقعا به جای تو عصبانی و ناراحت شدم

امان از این مامان‌بزرگا

نوه‌ی خودت این همه راه دور رو بیاد اونوقت بخاطر یکی دیگه مهمونی رو عقب بندازی

چه مسخره

ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷ببخش باران، که تو میباری و ما شسته نمیشویم🍂تو زاده‌ای از جنس درد ولی سرشار از امید💕 به قول شاعر ( اهل هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ..! )..در تلاش داشتن زندگی خوب، حال خوب🦋همچو کرم پروانه در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن🦋🤍

حالا مراسم چیه

سالگرد پدربزرگمه  

برعکس آنقدر پدربزرگم آبجیم و دوست داشت خدابیامرز هر وقت میومدن شهرمون اولین نفر پدربزرگم باید میدیدش حالا خیلی حیفه نیاد مراسم شو 

من واقعا به جای تو عصبانی و ناراحت شدمامان از این مامان‌بزرگانوه‌ی خودت این همه راه دور رو بیاد اونو ...

این اولین کارشون نیست اینقد ازین کارا با ما کردن که جیگرمون خونه

همیشه مارو قربانی عمع هامو و عروس دوماداشون کردن 

مامان بابامو با کاراشون مریض کردن ولی خوب بابام همچنان طرف اونا رو داره

یعنی همه فامیل همه یچه هاشون دعوت بودن فقط از خانواده شما اینجوری بودن یا از هر خانواده چند نفر رو د ...

همه بودن. حقیقتا دنبال اما و اگرشم نرفتیم.

I'm a man - بنام انسانیت که زیباترین رسمه

این اولین کارشون نیست اینقد ازین کارا با ما کردن که جیگرمون خونههمیشه مارو قربانی عمع هامو و عروس دو ...

آره میفهمم مامان باباها هیچوقتی نمیخوان باور کن خانواده‌شون چقدر میتونن پلید باشن

به نظر من که شما نرید

ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷ببخش باران، که تو میباری و ما شسته نمیشویم🍂تو زاده‌ای از جنس درد ولی سرشار از امید💕 به قول شاعر ( اهل هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ..! )..در تلاش داشتن زندگی خوب، حال خوب🦋همچو کرم پروانه در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن🦋🤍

پسر عموی من، پدرو مادرم و منو دوتا داداشام و یه خواهرم رو به عروسیشون دعوت کرده بود و دوتا خواهر دیگ ...

چرا ۲ تا خواهراتونو دعوت نکردن مشکلی وجود داشت؟

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️