2777
2789
عنوان

برای حضانت بچه دو ساله چقد طول میکشه تا دادگاه رای بده

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 30 پست
جدی ولی من شنیده بودم دختر تا ۷ ساله پسر تا ۲ سال

اون برا قدیمه 

الان تا ۷ساله

بعدشم دختر ۹سالگی پسر ۱۵سالگی خودش انتخاب میکنه با کدوم والد زندگی کنه

خدایا گفتی ناامید نباش روحرفت حساب کردم میدونم روقولت هستی.                                                                               رِبِّ لاتَذَرنی فرداً وَ اَنتَ خَیرُ الوارِثین‌
شما حقوق خوندید؟یعنی من میتونم برم کلانتری و درخواست کنم بچمو بگیرن بدن و اونا انجام میدن؟

بله

میرید کلانتری اونجا صورتجلسه پر میشه و شما امضا میکنید که مسئولیت تا روز دادگاه با شماست

اینجا طفل به مادر داده میشه و یک نسخه هم از صورتجلسه برای تشکیل دادگاه میره دادگاه خانواده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بلهمیرید کلانتری اونجا صورتجلسه پر میشه و شما امضا میکنید که مسئولیت تا روز دادگاه با شماستاینجا طفل ...

ممنونم خداخیرت بده یکم دلم اروم شد

مونده بودم چطور یک ماه دوری دخترمو تحمل کنم

خدایا گفتی ناامید نباش روحرفت حساب کردم میدونم روقولت هستی.                                                                               رِبِّ لاتَذَرنی فرداً وَ اَنتَ خَیرُ الوارِثین‌
ممنونم خداخیرت بده یکم دلم اروم شدمونده بودم چطور یک ماه دوری دخترمو تحمل کنم

نه نه

هم میتونید با پدرش هماهنگ کنید و صورتجلسه رو با کلانتری تنظیم کنید

هم اگر ممانعت کرد میرید کلانتری و اقدام میکنید

نه نههم میتونید با پدرش هماهنگ کنید و صورتجلسه رو با کلانتری تنظیم کنیدهم اگر ممانعت کرد میرید کلانت ...

پدرش عمرا بچه به من بده به طور دوستانه 

فقط باید قانونی بگیرم 

از طریق کلانتری اقدام کنم شوهرم میتونه بچه رو نده مثلا بگه نمیخام بدم تا دادگاه رای بده؟

پدرش عمرا بچه به من بده به طور دوستانه فقط باید قانونی بگیرم از طریق کلانتری اقدام کنم شوهرم میتونه ...

نه

شما اونجا استناد میکنید که قانون حق حضانت رو به شما داده و شما متعهد میشید تا روز دادگاه که حضانت قطعی بررسی میشه طفل با شما باشه

البته بعدش شما هم نمینونید از ملاقات طفل تا روز دادگاه با پدرش مماتعت کنید

نهشما اونجا استناد میکنید که قانون حق حضانت رو به شما داده و شما متعهد میشید تا روز دادگاه که حضانت ...

یعنی هرساعت وروزی که خواست میتونه بیاد ببره و هرزمان دلش خواست برگردونه؟

بعدا که داداگاه تشکیل میشه معمولا قرار ملاقات بچه با پدرش چطوری هست مثلا دوروز اخرهفته هست؟

بچه شیرخواره؟

نه دقیق ۲ساله هست

بچه شیرخواره؟

یه سوال دیگه هم دارم

من بدون بچه برم‌خونه پدرم بعدا  توی دادگاه به ضررم‌نمیشه که بچه رو ول کردم رفتم؟

یه سوال دیگه هم دارممن بدون بچه برم‌خونه پدرم بعدا توی دادگاه به ضررم‌نمیشه که بچه رو ول کردم رفتم؟

نه اگر سختتونه میتونید به این بهانه که پدر از دیدار ممانعت میکنه شگایت کنید نه اینکه کلا بچه رو تا روز دادگاه میخواین

دیدار هم قبل دادگاه با توافقه بعد دادگاه هم با توافقه ولی از شش ساعت از یک روز آخر هفته شروع مبشه تا دیگه نهایت چهار روز در هفته که مثلا نصف نصف بشه اون بسته به ممانعت شما داره اگر اعتراض داشته باشبد نهایت مبشه دو روز در هفته به دیدار پدر برسه

نه اگر سختتونه میتونید به این بهانه که پدر از دیدار ممانعت میکنه شگایت کنید نه اینکه کلا بچه رو تا ر ...

متوجه نشدم منطورتون از اگخ سختمه چیه

بچه رو تا روز دادگاه پیش خودتون نگه دارید رو میگم.به هرحال یه مقدماتی شاید بخواین برای بعد دادگاه ام ...

نه مشکلی ندارم از لحاظ نگه داری چون پیش خانوادم هستم 

ممنون که وقت گذاشتید خداخیرتون بده