2777
2789
عنوان

خانومای متاهل بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 26 پست
چون خونه رو هردو قسط میدید ب نام توهم بزنه .سه دانگ سه دانگ باشه

نه شش دونگ به نام خودشه 

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چون خونه رو هردو قسط میدید ب نام توهم بزنه .سه دانگ سه دانگ باشه

اون مبلغی که من قسط میدم در برابر پول خونه هیچه تقریبا 

بعد قبل شاغل شدن من همسرم یه خونه تو شهرستان واسه من خرید به اسم خودم از این لحاظ برام مهم نیست به اسم وی باشه

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
حتما این کارو که باید بکنین

نه اصلا منطقی نیست چون اولا قسطی که من میدم در برابر پول خونه هیچه بعدم همسرم ثابت کرده خودشه از این لحاظ چون قبل شاغل شدنم خودش یه خونه تو شهرستان برام من خرید به اسم خودم

😐

کامنت بعدی هم که نوشتم برات بخون عزیزم 

اونم میده قسط خیلی قسط داریم بقیش هم نیده برا خرجی خونه چون اون سه تومن من که خیلی کمه

اگه همسرتون ادمیه که قدر کاری که میکنید رو میدونه وبعدا که قسط هاتون کمتر شدو دیگه حقوقتون خواستید خودتون  بردارید اعتراضی نمیکنه و میدونه که شما خیلی تلاش کردید تو روازی سخت اشکالی نداره خب 

آمد کنارم نشست، سرش را به دامنم گذاشت، پاهاش را دراز کرد و چشم‌هاش را بست: «کارم از تکیه گذشته. دلم می‌خواهد توی بغلت بمیرم.»سال بلوا

اگه همسرتون ادمیه که قدر کاری که میکنید رو میدونه وبعدا که قسط هاتون کمتر شدو دیگه حقوقتون خواستید خ ...

نمیدونم والا خودمم موندم بعدا چی میشه واسه همین پرسیدم ببینم کارم درسته یا نه

ولی متاسفانه هر کی میاد خواستگاری دختر شاغل میاد دنبال مفت خوری منتظره ما خرج اونم بدیم

آره همه متاسفانه اینجوری شدن 

شوهر منم تو دوران دوستی بهم میگفت برو خیاطی کارتو ادامه بده من فکر میکردم برای خودش میگه ولی دوست داره من مستقل باشم بعضی مردا سمت زنای مستقل و قوی بیشتر میرن تا یکی که ضعیفه و بی اراده 

انشالله که یه آدمی خوبو پاک نصیبتون بشه 

شماهم خواستگار میاد شرایطتونو بهش بگید نزارین پرو بشن مردا

دعا کنید هروقت خواستیم بچه دارشیم سالم باشه دختر باشه منو شوهرم میمیریم برای دختر🥹🥹🥹

آره همه متاسفانه اینجوری شدن شوهر منم تو دوران دوستی بهم میگفت برو خیاطی کارتو ادامه بده من فکر میکر ...

خاستگارا خیلی پر رو شدن مخصوصا مادراشون من دیدم تو اقوام میگن خانم معلم باشه خوبه پرستار و اینا تایم طولانی بیرونه یعنی هم خدا رو میخوان هم خرما 

عزیزم هیچکس اندازه ی خودت نمیتونه قدرت تصمیم گیری درست داشته باشه 

اگ فک میکنی این همه قسط میدی بی عزت میشی بگم ک سخت در اشتباهی در کل اینجا از کسی مشاوره نخاه همه دنبال جنگ دعوان 

نظر منم اینه ک به موقش انقد واسه خودت خرج کنی فعلا بسازید همه چیو باهم مطمئن باش اجرشم میگیری💙

من 
عزیزم هیچکس اندازه ی خودت نمیتونه قدرت تصمیم گیری درست داشته باشه اگ فک میکنی این همه قسط میدی بی عز ...

قربونت عزیزم 

توکل بخدا انشالله که روزای سخت تموم بشه