2777
2789
عنوان

خانومای متاهل بیاین

196 بازدید | 26 پست

به نظرتون کار من درسته اگه اره چرا درسته اگه نه چرا درست نیست

من کلا شونزده تومن حقوق میگیرم یه تومتش بر بیمه میره هشت تومن ی جا قسط میدم چهار تومن ی حا در کل سه تومن برا خودم میمونه چون تازه خونه خریدیم قسطامون زیاده 

همون سه تومن هم خرج خونه میکنم 

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کارخونه وبچه داری رو کی انجام میده

هر دو با هم  همسرم نصف روز پسرمو نگه میداره و جارو اینام میکنه

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

خب شوهرت چیکار می‌کنه😐😐😐

من خودم شاغلم ولی شوهرم اصلا روی پول من حساب نمیکنه میگه واسه خودت پس انداز کن

حتی خرج منم خودش میده هیچوقت نگفت خودت پول داری برو خرج کن

دعا کنید هروقت خواستیم بچه دارشیم سالم باشه دختر باشه منو شوهرم میمیریم برای دختر🥹🥹🥹

عزیزم چیزی برای خودت نمی‌مونه کهدیگه خرج خونه رو تو نمی‌خواد بدی البته از شوهرت بگیر

خب نداره اونم خرج خونه منظورم کرایه اسنپ و ابن جیزاست یا گاهی وسیله ای برا پسرم بگیرم

شوهرتون با حقوقشون چیکار میکنن؟

مراقب باشید لطفتون وضیفتون نشه

آمد کنارم نشست، سرش را به دامنم گذاشت، پاهاش را دراز کرد و چشم‌هاش را بست: «کارم از تکیه گذشته. دلم می‌خواهد توی بغلت بمیرم.»سال بلوا

خب شوهرت چیکار می‌کنه😐😐😐من خودم شاغلم ولی شوهرم اصلا روی پول من حساب نمیکنه میگه واسه خودت پس اند ...

خب من خودم خواستم خونه بخریم محله دو عوض کنیم 

شوهرمم کل حقوقش که دو برابر منه خرج قسط و خونه میکنه

قسط خونه رو میدید با حقوقتون؟

هر دومون قسط میدیم یکمم میمونه برا خرجی

خب شوهرت چیکار می‌کنه😐😐😐من خودم شاغلم ولی شوهرم اصلا روی پول من حساب نمیکنه میگه واسه خودت پس اند ...

ولی متاسفانه هر کی میاد خواستگاری دختر شاغل میاد دنبال مفت خوری 

منتظره ما خرج اونم بدیم

شوهرتون با حقوقشون چیکار میکنن؟مراقب باشید لطفتون وضیفتون نشه

اونم میده قسط خیلی قسط داریم بقیش هم نیده برا خرجی خونه چون اون سه تومن من که خیلی کمه 

ولی متاسفانه هر کی میاد خواستگاری دختر شاغل میاد دنبال مفت خوری منتظره ما خرج اونم بدیم

اگه واقعا ارزششو داشته باشه اشکال نداره به نظر من پولاتون رو بزارید رو هم