2777
2789
عنوان

برای این خواستگار باید صبر کرد❓

80 بازدید | 6 پست

یه نفر خواهرمو برای ازدواج معرفی کرده بود به یکی از آشناهاشون.هماهنگ کردن و خواهرمن و اون اقا تنهایی همدیگه رو داخل کافیشاپ دیدن و جفتشون پسندیدن. این موضوع برای سه چهار روز قبل از ماه محرمه. 

آقا روز بعدش خودش اومده بود به واسطه گفته بود من خیلی پسندیدم و کلی از خواهر من تعریف کرده بود و شماره مادر منم گرفته بود که خانوادش زنگ بزنن. 

یکماه گذشت دیدیدم خبری نیست. به واسطه گفتیم یه جوری غیر مستقیم علتشو سوال کن، واسطه هم گفته بود بهش که شنیدم دخترخانم خواستگار داره (واقعا داره) تو چیکار کردی و اینا، گفته بود مادرم گفته بعد از محرم و صفر زنگ میزنم. 

الان صبر کنیم یا بگیم خواستگار بعدی بیاد؟ 

خواستگار بعدی بیاد 

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شماره همدیگه رو نگرفتن

خو پس بعدی بگید بیاد

ولی واسطه چی میگه در مورد اون اقا

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

اگه خوشش اومده که بازم بیرون قرار میزاشتن و حرف میزدن تا همدیگه رو بشناسن، بعد صفر هم با خانواده ش میومد

دیگه یه تلفن که صبرکردن نمیخواد عقد نیس که صبر کنه بعد از صفر

بنظرم تو ابنمک خوابونده، شما قطع امید کنید

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch