2777
2789
عنوان

پشت کنکوری ام

107 بازدید | 11 پست

چن تا از درسامو افتادم ،دیپلممو هنوز نمی تونم بگیرم ،افتاد برا دی ،و نمرات افتضاحی دارم ،میخوام ۴۰۵ کنکور بدم ،ترمیم معدلم بزنم معدلم بالا بیاد ،الان میخواستم بدونم که آزمونهای قلم چی رو ثبت نام کنم ،چجوری میشه ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قلم چی فقط آزمون هست برا تست زدن و تست های مشابه کنکور 

البته آزمون تشریحی هم داره 

ولی اگه خیلی ضعیف هستی به نظرم کلاس برا تقویت برو به. خودت تست های قلم چی رو تو خونه بزن 

اگه شرایط مالیت خوبه اونجا رو برو فکر کنم هزینه ی یک سالش ۷ اینا باشه آزمون هاشم دو هفته در یک ماه هست 

قلم چی فقط آزمون هست برا تست زدن و تست های مشابه کنکور البته آزمون تشریحی هم داره ولی اگه خیلی ضعیف ...

کلاساشو جمعن ۳۳ تومن بود آخرین بار ،احتمالن برم ،ولی چون انسانی ام فک میکنم همه درسارو لازم ندارم 

تو فکرمه برم از خود همون قلم چی مشاوره بگیرم

وای نه 

به نظر من خوب نیستن خوب معلومه میگه ثبت نام کن

من یه سال آزمون های قلمچی رو میدادم با اینکه درس میخوندم 

ترازم هم متوسط بود ولی به نظرم باعث شد روحیه م از بین بره

وای نه به نظر من خوب نیستن خوب معلومه میگه ثبت نام کنمن یه سال آزمون های قلمچی رو میدادم با اینکه در ...

اره میگن فضا خیلی رقابتیه ،باید اعتماد به نفستان از دس ندی ،خب الان ،نظر تو چیه دقیقا 

اره میگن فضا خیلی رقابتیه ،باید اعتماد به نفستان از دس ندی ،خب الان ،نظر تو چیه دقیقا

نظرم اینه که یه مشاور واقعا خوب و دلسوز پیدا کنی تا دقیق بتونه راهنماییت کنه  تازه باید خیلی مراقب باشی مشاور هایی که فقط فکر پولن زیادن

رشتت چیه؟