2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چهار بار باردارشدم هیچ وقت لک لانه گزینی نداشتم

چه خوب من سردگمم پریود شدم یا این همونه اخه زمین تا اسمسون با پریودی فرق داشت پریودی قبلیم23تیر بود و تو مرداد اقدام کردم ولی25مرداد ی دردی شروع شد ی ساعته بعد تموم شد همون روز کمی خونریزی داشتم تموم شد و دو روز دیگه لک بینی صورتی و قهویی کلن تموم شد همیشه پریود ک میشد با درد و پنج روز خونریزی بود

چه خوب من سردگمم پریود شدم یا این همونه اخه زمین تا اسمسون با پریودی فرق داشت پریودی قبلیم23تیر بود ...

اگه باردار باشین آزمایش یا بی بی چک نشون میده الان ۴شهریوره اگه اول مرداداقدام به بارداری کرده باشید تقریبا ۴ هفته میشه بارداری حتما بی بی چک نشون میده

آنقدر خسته ام که توان ادامه ندارم
اگه باردار باشین آزمایش یا بی بی چک نشون میده الان ۴شهریوره اگه اول مرداداقدام به بارداری کرده باشید ...

اره میدونم ی جایی ام داروخونه دوره خوب الان گفتم شاید همون لک بینی باشه اخه خیلی با پریودی هایی قبلیم فرق داشت اولش فکر کردم پریود شدم  اصلا من لک قهویی نمیدیدم ولی این دفعه دیدم و خونریزی زود قطع شد ی دونه دختر دارم 3سالشه الان نمیفمم واقعا این پریودیه یا همون لک بینی

اره میدونم ی جایی ام داروخونه دوره خوب الان گفتم شاید همون لک بینی باشه اخه خیلی با پریودی هایی قبلی ...

من تجربه هماتوم بارداری دارم خونریزی خیلی زیاد و رقیق ولی شما یک آزمایش بده

آنقدر خسته ام که توان ادامه ندارم
عزیزم😥چجوریه میشه بگید

روز موعدم لک خیلی خیلی کمرنگ صورتی من فکر کردم پریود میشم که نشدم

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

روز موعدم لک خیلی خیلی کمرنگ صورتی من فکر کردم پریود میشم که نشدم

دقیقا منم خرداد25پری شدم باز تیر 23باز 25مرداد همین اتفاقا برام افتاد گیجم والا فردا تست میزنم خداکنه باردار باشم

دقیقا منم خرداد25پری شدم باز تیر 23باز 25مرداد همین اتفاقا برام افتاد گیجم والا فردا تست میزنم خداکن ...

همینجا بیا بگو انشاالله هرچی خیره پیش بیاد

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

همینجا بیا بگو انشاالله هرچی خیره پیش بیاد

سلام ن عزیزم نشدم الان دقیقا تو بازه ای تخمکگذاری هستم 15سیکلمه این دفعه پریودیم 33روزه بود کیت ام میزنم دو خط نشون میده ی خط کم رنگ دیروز زدم کیتو دیشب ام رابطه داشتم  نمیدونم17سیکلم رابطه بعدی خوبه یا18