2777
2789
عنوان

ارتودنسی کی کرده

33 بازدید | 3 پست

دندون عام فاصله داره فقط همین ب نظرتون چ قدر طول می‌کشه که درست بشه و اینکه دکتر بهم گفت فاصله هات برمیگرده اگر سیم پشت نداشته باشی تا آخر عمر باید باشه چ کنم 

کامپوزیت هم دوست ندارم و دندون هام درشت میشه 

ببینید بعد ارتودنسی یه سیم پشت دندون به دستور دکتر یا تا آخر عمر یا تا یه مدت میمونه

بهش میگن فیکس

من دارم

مثل سیم نیس سفیده یعنی اصلا که معلوم نیست به کنار اذیت کننده اصلا نیست مثل جلوی دندون نیس که درشت باشه اگه زبون بزنی میتونی حسش کنی فقط

این که چقدرم طول میکشه بستگی به سنتون داره هرچی کمتر زودتر 

مثلا من دندونام افتضاح به هم ریخته تو سن ۱۴ سالگی ارتودنسی کردم البته پیش بهترین دکتر شهرمون ۱۵ سالگی صاف صاف شد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی داره به سنت که چقدر طول میکشه از من 16 سالم بود رفتم یه سال شد بعدم اره درست میگه حتی الانم من پشت دندون از اون سیم ها(نگهدارنده میگن)هست البته گاهی هم بعد 7 8 سال میشه در آورد

بعد از اتمام ارتودنسی هم به نگهدارنده متحرک بهت میده که شبا باید بذاری تا یکی دوسال

از خیابان میگذرم اما این بار...دستی نیست که مرا نگه دارد:)