2777
2789
عنوان

دوست جنس مخالف

349 بازدید | 35 پست

بچه ها من و رفیقم با یه پسره دست اجتماعی شدیم خلاصه که این پسره اومد پیوی من و قربون صدقم رفت و یکی از رازهاشو به من گفت منم محترمانه باهاش کات کردم 

حالا امروز دوستم و دیده بهش گفته که آره این رفیق تو (منو میگه) رو من کراش بود دوستمم گفته اون یا تو ؟ شاتارو برام می‌فرستادا بعد پسره هول کرده گفته میشه برا منم بفرستی و دوستم قبول نکرده 

الان این مرتیکه عکس با شال من و داره نمی‌دونم ذخیره کرده یا نه (رو پروفم بود) الان نمی‌دونم بهش پیام بدم بگم من کی روت کراش بودم از یه طرفم چون چتامونو دوستم می‌خوانده میترسم ناراحت شده باشه الان من چه گلی به سرم بگیرم خیلی سردرگمم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچیکاری نکن و به زندگیت ادامه بده...

زیادی استرسیم میترسم ناراحت شده باشه و بخواد با عکسم کاری کنه ولی تا جایی که میدونم زیادی از این پسراست که ناموس پرسته

زیادی استرسیم میترسم ناراحت شده باشه و بخواد با عکسم کاری کنه ولی تا جایی که میدونم زیادی از این پسر ...

هیچ پسری ناموس پرست نیست همه به موقعش بی ناموسن خیلی عذر میخوام 

چند سالته؟ 

🎐 هـمـه چـیـز درسـت میشـه..🌱 ️ 

[QUOTE=393111702]خودشون میگن ما در توانمون نیست دوست معمولی باشیم خودشون اعتراف کردن در سرتاسر جهاان😄 دخترا نمیخوا ...[/QUOT چرا من قبول کردم اولین بارم بود به قلط کردن افتادم الان موضوع این چیکار کنم 

همین الان که این تاپیک تو دیدم از این فکرم که دختر و پسر نمیتونم دوست باشن خوشم اومد و بیشتر بهش اعتقاد پیدا کردم 

بسی رنج بردم در این سال سی عجم زنده کردم بدین پارسی ✨

عکس با سال که برای پروف بوده مشکلی پیش نمیاره 

قضیه رو اگه خودت بزرگ نکنی ، اتفاقی نمی افته

برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی....