2777
2789
عنوان

دوست جنس مخالف

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 35 پست
زیادی استرسیم میترسم ناراحت شده باشه و بخواد با عکسم کاری کنه ولی تا جایی که میدونم زیادی از این پسر ...

بابا عکس پروف ته نه جداگونه خودت فرستاده باشی ک

دیوار حاشا بلنده 

تو همانی که دگر مثل تو مانند نشد

والا منم زیاد با پسرای فامیلم جورم کلا با هم راحتیم وای از این لاشی و هول بازیا در نمیارن😶 در صورتی که کاب دوست دختر دارن ولی همیشه منو به چشم خواهر میبینن ازین هولا نیستن

نه کار بر جدیدم نه قدیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا منم زیاد با پسرای فامیلم جورم کلا با هم راحتیم وای از این لاشی و هول بازیا در نمیارن😶 در صورتی ...

پسرای فامیل ماهم همینجورین همه باهم صمیمی من حس کردم اینم مثل اوناست

من سنن اوخورام من دیوانه دییلر>>>>

عکس با سال که برای پروف بوده مشکلی پیش نمیاره قضیه رو اگه خودت بزرگ نکنی ، اتفاقی نمی افته

چجوری یعنی بزرگ نکنم؟ بشینم سرجام ساکت منظورته؟

همین الان که این تاپیک تو دیدم از این فکرم که دختر و پسر نمیتونم دوست باشن خوشم اومد و بیشتر بهش اعت ...

دقیقاااااا همشون اشغال و بدرد نخورن الکی گفته من روش کراش بودم

چجوری یعنی بزرگ نکنم؟ بشینم سرجام ساکت منظورته؟

آره بی توجهی بهترین راهه، نه به دوستت منظورم اون پسره است 

اما اگه خیلی حرصت داده بزن دندوناشو بیار تو دهنش

برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی....
آره بی توجهی بهترین راهه، نه به دوستت منظورم اون پسره است اما اگه خیلی حرصت داده بزن دندوناشو بیار ت ...

نه بابا کلا یکم متوهمه ولی آره باید بی‌توجهی کنم