2777
2789
عنوان

تو باشگاه دختره رو زدم از هوش رفت😐

1028 بازدید | 75 پست

داشتم ست میزدم اومد دمبلو برداشت گفتم بذار سرجاش نذاشت رفتم بگیرم ازش حمله کرد منو بزنه منم یه مشت زدم تو صورتش از هوش رفت میزدمش میمرد فکر کنم🤣حالا مربیم گفته ساعتی که اون میاد نیا من نمیخوام تایم صبح برم چکار کنم😑

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ فیک نباشه خیلی بیشعور و بی فرهنگی

بیشعور و بی فرهنگ اونه که مثل سگ هار حمله میکنه وایسم نگاش کنم؟

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀

جفتتون شبیه هم

کنترل رو خودتون ندارید

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

خاطره زدم تو گوش فرمانده ورژن دخترونش

😂😂😂😂😂😂😂😂

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

وا چرا انقدر خشنین😐

من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍بله پروفایل عکس چشم خودمه!💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕تیزهوشان درس میخونم💕متولد ۸۹🥲لینک ناشناسم:https://daigo.ir/secret/31510443820

شکایت نکرد ازت؟؟؟؟مگه عصر حجره؟

شما نی نی سایتیا تصورتون از شکایت چیه🤣 

خاطره زدم تو گوش فرمانده ورژن دخترونش

باش تو اینطور فکر کن

خوب عزیزم مگه دمبل مال شما بود

؟ 

ک گفتید برندار؟ 

احساسات تو مهم و ارزشمند هستن کودک درونم خودت رو دوست داشته باش تصویر خودت برای خودت خیلی مهمه... دیگران فراموش کن بچسب به خودت