2777
2789
عنوان

شما باشین این عروسی رو میرین

437 بازدید | 45 پست

خودم زیاد به دلم نیس ولی کارت دادن موندم تو دو راهی اول اینکه طرف پسر عمومه این زن عموم آدم دو رو و دو بهم زنیه عموم هم ساده و بیخیال کلا هر کاری دلش میخواد میکنه یادمه تازه عروس بودم عید دیدنی رفتیم خونشون یه جوراب مردونه داد پاگشا عروسیمون هم نه خودش اومد نه عموم چون دو ماه مونده بود به سال خواهر زن عموم بعد از عروسی یه پتو یه نفره آورد مثلا برا از دل درآوردن 

دعا کنین تو این روزای پربرکت که روزای سخت بیماری کوچولوم دیگه برنگرده التماس دعا

جایی ک حال‌ نکنم نمیرم

اخر این ماه عقد دخترداییمه‌هنوز تصمیم قطعی نگرفتم ک برم یانه

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۸ سال از اون موقع گذشته موند تا مجلس ختم یکی از آشنا ها دخترش که از من ۵ سال اینا کوچیکتره مامانمو دید رو برگردوند منم از لجم همون کارو با زن عموم کردم اما مامانم کم رو هس چیزی نگف زن عموم فوری به رو زد تو جمع منم جوابش دادم 

دعا کنین تو این روزای پربرکت که روزای سخت بیماری کوچولوم دیگه برنگرده التماس دعا

رابطه ات با پس عموت چطوریه؟ ولی عموت باید عروسیت میمومد 

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

کلا از اون موقع میبینم هم خیلی سردم باهاشون از کسی هم شنیدم دو دل بودن برا دادن کارت به من