2777
2789
عنوان

چه عادت های خوبی دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 27 پست

هیچ

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عادت ندارم تو حرف زدنام به کسی توهین کنم یا برعکس خیلی از آقایون، اصلا حرف بد و زشت رو زبونم نیست

برای دیگرون دل میسوزونم حتی به قیمت سوز دل خودم

کلا خیلی ماهم، یه پارچه آقاااا☺️☺️😂😂😂

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

کسی رو قضاوت نمی کنم تا وقتی به من آسیبی نزنه

با کسی زیادی صمیمی نمیشم به جز یکی دو نفر

اگر منظورت زندگی روزمره هست که هیچ عادت خوبی ندارم خداروشکر 

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.               پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

مرتب بودنم 

اینکه تو زندگی بقیه دخالت نمیکنم راجب مسائل شخصی زندگی دیگران سوال نمیپرسم که به نظرم اینا بهترین رفتار هست که یک انسان باید حواسش باشه 

او آرزویم بود ، آرزوی محال من که عشق را در نرسیدن برایم معنا کرد . به راستی که همه جا دارمش ،در فکرم ، خیالم ، قلبم ولی به جز کنارم :)

اگر مامانم اجازه می‌داد به بعضیا جواب های خوبی میدم که حقشونه مامانم میگه بده نگو

مامان منم همینطوریه هی میگه تو هیچی نگو‌زشته 😁

او آرزویم بود ، آرزوی محال من که عشق را در نرسیدن برایم معنا کرد . به راستی که همه جا دارمش ،در فکرم ، خیالم ، قلبم ولی به جز کنارم :)