2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین کمکم کنید

95 بازدید | 14 پست

یه غلطی کردم یه مدت پیش رفته بودیم شمال با دوتااز دوستای شوهرم با خانوماشون اینا

بعد یکیشون ع ر ق آورده بود و همه خوردن منم تا حالا نخورده بودم اون شب بنظرم زیاده روی کردم 

بعد شوهرم میگه اسم رفیقشو آوردم و یه حرفی زدم

من یادم نیست همچین چیزی

از اون شب استرس گرفتم چون میگن مستی و راستی 

میگم نکنه شوهرم فکر بد بکنه که به دوستش فکر میکنم بخدا دلم براش سوخت بهش گفتم تو اشتباه میکنی همچین چیزی نبوده حتی از همه ی جمع پرسیدم من چرت و پرت نگفتم گفتن نه گفتم شاید شوهرم تو هپروت بوده اشتباه فهمیده چون کاملا اون شبو یادمه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه گذشته و شما هم نه حرفشو بزن دیگه و نه اسمشو بیار، اما دفعه ی دیگه در حدی نخور که از حالت عادی خ ...

دقیقا خب هی بزور برام میریختن حالا من پنج سی سی چیز بود باقیشو یا همش دوغ بود یا دلستر😂

ولی چهار پنج تا بود فکر کنم هی میگفتم نمیخورم میگفتن بخور چقد لوسی فلانی

دقیقا خب هی بزور برام میریختن حالا من پنج سی سی چیز بود باقیشو یا همش دوغ بود یا دلستر😂ولی چهار پنج ...

ما هم دور هم جمع که میشیم همه میخورن، اما میدونن من اهلش نیستم. خیلی اصرار نمیکنن اما اگه هم برام بریزن، خودمو مجبور نمیکنم همه رو بخورم، ذره ذره در حد هیچی پیش میرم، چون دلم میخواد هوشیار باشم و از اینکه یهو تو مستی کاری بکنم یا حرفی بزنم که سوژه بشه، وحشت دارم 😁

از اونروز حالم بده چون اگه چیزی بود همسر اون آقا منو میکشت😂چون خیلی حساسهبخدا اصن مغزم نمیکشه فقط م ...

چقدر بد انقد می‌خورید مستدمیکنید نمی‌ترسین از عاقبتش

از حال برین یکی با اون باشه اونیکی با این تو حالت عادی نیستین

ما هم دور هم جمع که میشیم همه میخورن، اما میدونن من اهلش نیستم. خیلی اصرار نمیکنن اما اگه هم برام بر ...

منم چند تا سوتی دادم ولی عمدی بود و مسخره بازی 

این چیزی که شوهرم میگه اصلاااا یادم نمیاد

کلا من از خود بیخود نمیشم نهایت سرگیجه و‌خواب و یکم مغزم دیر میگیره وگرنه اوکی ام و‌یاوه گویی نمیکنم

اون شب شوهرم‌خودش چت بود اصن 

من میگم‌اون اشتباه فهمیده وگرنه سه نفر دیگه میگن هیچی نگفتی

منم چند تا سوتی دادم ولی عمدی بود و مسخره بازی این چیزی که شوهرم میگه اصلاااا یادم نمیادکلا من از خو ...

شاید هم اینطور باشه که شما میگی. اگر همسرت دوباره تکرار کرد، کلا بزن به اون در و همینو بهش بگو که اون زیاد خورده بوده و اشتباه فهمیده. کلا هم زیر بار مستی نرو، بگو من حالم خوب خوب بود و کاملا هوشیار بودم.

چقدر بد انقد می‌خورید مستدمیکنید نمی‌ترسین از عاقبتشاز حال برین یکی با اون باشه اونیکی با این تو حال ...

نه خدا مرگم بده😂

انقد بی جنبه نیستیم همه هوش و‌حواس داشتیم 

این کسخلا که میگن نفهمیدیم و‌با یکی دیگه میرن همش چرته خودشون دلشون میخاد بهونه ی مستی میکنن

وگرنه من هیچ حسی بهم دست نمیده و کاملا هوشیارم‌

من‌ حتی نمیدونم مستی چی هست 😐

حسی که به من میده اندازه ی شربت دیفن هیدرامینه یه ذره خوابالودگی

[QUOTE=393334778]شاید هم اینطور باشه که شما میگی. اگر همسرت دوباره تکرار کرد، کلا بزن به اون در و همینو بهش بگو که او ...[/QUOTE

دقیقا زیر بار نرفتم گفتم تو حالت خیلی بد بوده 

چند تا چیز دیگه هم گفت که مثلا میخاد منو دیوونه ی مست جلوه بده که حالیم نبوده  ولی من هوشیارتر از این حرفام

و همه رو دقیقا یادمه ولی اون چیز دیگه ای میگه ولی از بقه پرسیدم بقیه چیزی که خودم یادمه رو تایید میکنن😐