2777
2789

ادم موجهیه نمیخوام با جواب ردم فکر کنه مشکلی داره

البته به خودش نه به مادرش چی بگم

خدایا شکررررررررررررررررررررررررررررت🫶🏻🤍♥️🤍♥️🤍♥️🤍🫶🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا رد کنی؟

خوب فکر کردی؟؟؟ تو خیلی تو رد کردن عجله میکنی

اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:)  اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜                                          

بگو من همراه مناسبی برای پسر شما نیستم

امیدوارم که خوشبخت بشن

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.               پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

بگو فامیلامون خواستگارمن خانوادم ترجیحشون ازدواج فامیلیه

آشنا هستیم از این دروغا نمیشه گفت

راه نجات در صداقت ورزیدنه.نیاز به توضیح اضافه‌ و ترحم آمیزی نیست.همین که مورد مد نظرم نبودند کافیه.

با این حرف دلش میشکنه

به دلم نیست

بازم فکر کن 

منطقی تصمیم بگیر باهاش چند بار حرف بزن

با مشاور مشورت کن

اگه آدم خوبی باشه چی

اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:)  اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜                                          

بگین روحیاتمون فرق میکنه ممکنه بعدش به مشکل بخوریم یابگین تصمیمم عوض شده نمیخام ازدواج کنم

اخه بگه یکبارم حرف نزدیم چطوری به این نتیجه ها رسیدی