فردا اولین جلسه ست. هیچی بلد نیستم. تاحالا حتی یه بار پشت فرمون نشستم. برا فردا چیکارا کنم؟
یه جورایی استرس دارم چون یه هفته پیش داداشم بهم اومد موتور یاد بده نتونستم کنترلش کنم رفتم تو آب موتور😐😅😂
هر پیشنهادی دارین خوشحال میشم بهم بگین🥲
کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...
پیشنهادم اینه مربیتو یه آدم ریلکس انتخاب کن ، چون اگه عصبی باشه هیچوقت یاد نمیگیری فقط بدتر میترسی
خودشون گفتن مربی خوبیه و اینا
فردا برم ببینم چجوریه ایشالا آدم خوبی باشه
هیچ کاری نکن فقط کفش خوب بپوشقراره بری یاد بگیری دگ قرار نیست از قبل بلد باشی.
چه کفشی؟ صندل اوکیه یا حتما باید کنونی باشه؟