2777
2789
عنوان

پانکچر

90 بازدید | 14 پست

بالاخره بعد کلی پستی بلندی هایی ک داشتم اومدم تو مسیر ای وی اف اگ خدا بخاد فردا عمل پانکچر دارم ولی نمیدونم چی لازمه با خودم ببرم اونجا یادم نشد از دکترم سوال کنم، برا همسرم صبونه چی بدم بخوره؟ممنون میشم اگ تجربه ای تو این راه دارین باهام درمیون بزارید❤️

تجربه ندارم عزیزم،انشالله به سلامتی و دل خوش بیای خبر مامان شدنت رو بهمون بدی

من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تجربه کردم...بعد عمل دو ساعت باید سوپ و تغذیه و دوغ و تخم‌مرغ بخوری‌‌.اما همسرت مهم نیست.همون ویتامین ها کافیه .شما مهمی .وقتی بهت بی حسی می‌زنن تا چندین ساعت حس تو پات نداری حتما بگو یکی بیاد پیشت بمونه...من تنها بودم و نمی‌دونستم قراره شب نگه دارنم

چند سالته؟ 

اول ک بردن اتاق عمل بیهوشت میکنن

به محض بهوش اومدن بپرس چندتا تخمک داشتی 😅

همونجا بهت میگن اماده انتقال هستی یا خدای نکرده هایپر شدی

پد بهداشتی ببر در حد لکه بینی خونریزی میکنی

ابمیوه ببر بعد بهوش اومدن میگن بخوری

یکی دو ساعت بعد مرخصی 

به خودم آمدم انگار تویی در من بود    این حس کمی بیشتر از دوست داشتن بود. 
چند سالته؟ اول ک بردن اتاق عمل بیهوشت میکننبه محض بهوش اومدن بپرس چندتا تخمک داشتی 😅همونجا بهت میگن ...

۲۵ شما چندسالتونه؟باشه میپرسم حتما

نیازه با خودم همراه خانوم ببرم؟همسرم ک میاد میخام ببینم لازمه مامانم و ببرم دکتر من این ماه انتقال نمیده ی ماه صبر میکنه بعد انتقال

۲۵ شما چندسالتونه؟باشه میپرسم حتمانیازه با خودم همراه خانوم ببرم؟همسرم ک میاد میخام ببینم لازمه ماما ...

منم ۲۷

بعد بهوش اومدن من درد داشتم رفته رفته دردش کمتر و محو میشه 

نه نیاز نیست 

چرا ماه بعد؟  مگه هایپر شدی

به خودم آمدم انگار تویی در من بود    این حس کمی بیشتر از دوست داشتن بود. 
منم ۲۷بعد بهوش اومدن من درد داشتم رفته رفته دردش کمتر و محو میشه نه نیاز نیست چرا ماه بعد؟ مگه هایپ ...

من و بیهوش نکرد سرفه میکردم گفت خطرناکه بیحسی زد😭از صب تاحالا پاهام حس نداشتن تازه حس پاهام برگشته و درد دارم یکم

نه هایپر نشدم کلا برا همه رو نگر میداره البته بمن گفتن یکشنبه برم ببینم جنین تشکیل شده یا نه تا بگه کی برم برای انتقال