بالاخره بعد کلی پستی بلندی هایی ک داشتم اومدم تو مسیر ای وی اف اگ خدا بخاد فردا عمل پانکچر دارم ولی نمیدونم چی لازمه با خودم ببرم اونجا یادم نشد از دکترم سوال کنم، برا همسرم صبونه چی بدم بخوره؟ممنون میشم اگ تجربه ای تو این راه دارین باهام درمیون بزارید❤️
تجربه ندارم عزیزم،انشالله به سلامتی و دل خوش بیای خبر مامان شدنت رو بهمون بدی
من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من تجربه کردم...بعد عمل دو ساعت باید سوپ و تغذیه و دوغ و تخممرغ بخوری.اما همسرت مهم نیست.همون ویتامین ها کافیه .شما مهمی .وقتی بهت بی حسی میزنن تا چندین ساعت حس تو پات نداری حتما بگو یکی بیاد پیشت بمونه...من تنها بودم و نمیدونستم قراره شب نگه دارنم