2777
2789

من از یه پسر خیلی خوشم میاد ولی اومد گف من با دخترا خیلی کارا کردم به درخواست خود دخترا .حالا بماند ک اینجا نمیشه گفت اگ بگم میترکه دیگه خودتون تا تهش برید.بعد یک ماه اومد گف عاشقتم و فلان بیا با هم رل بزنیم منم گفتم ن ب خاطر گذشته ت نمیتونم گف ک الان چند سال گذاشتم کنار اگ بهت گفتم بخاطر اینکه اگ بعدا خودت میفهمیدی بدتر بود باز قبول نکردم

حالا دوستم میگ باید قبول میکردی و شرایطت رو میگفتی اگ قبول میکرد باهاش رل میزدی 

ب نظر شما کارم اشتباه بود 

حرف دوستم درسته؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ خودت گذشتت مث اونه ک مشکلی نیس

اما اگ‌خودت سالم زندگی کردی بهتره کسیو انتخاب کنی ک سالم زندگی کرده

🌻💚 ߊ‌ܭَܝ‌ ߊ‌ܢܚࡅ߳ߊ‌ܝ‌ࡅ߳ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ܝ݆ߺࡅ࡙ܭ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ࡅ࡙ܥ‌‌ ࡐ‌ ܢܚࡐ‌ߊ‌ܠܙ ܟܿߊ‌ࡎܨ ࡅ߭ܥ‌‌ߊ‌ܝ‌ࡅ࡙ܥ‌‌ و از دعواکردن لذت میبرید رࡅ࡙ܝ݆ߺܠߊ‌ܨ ࡅ߭ܭࡅ߭ࡅ࡙ܥ‌‌ لطفاً🌻ܟܿܥ‌‌ߊ‌ܨ ܩܣܝ‌ܢ̣ࡐ‌ࡅ߭ܩܢ ܫߊ‌ܢܚ݅ܧࡅ߳ܩܢ ࡐ‌ܢ̣ܝ‌ߊ‌ܨ ܣܩܘ ܥ݆ࡅ࡙ܝ̇‌ ܢܚ݅ܭܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ🌱💚

اگ خودت گذشتت مث اونه ک مشکلی نیساما اگ‌خودت سالم زندگی کردی بهتره کسیو انتخاب کنی ک سالم زندگی کرده

من گذشته م اونطوری نیست حتی پسره هم میدونه اما نمیدونم چرا این حرفا رو بم گفت 

۲۶

من فکر کردم ۱۹-۲۰ ساله این.

دو سه تا نکته به ذهن من رسید

اولا که میگه با به درخواست خود دخترا فلان کردم، ینی خودش نمیخواسته و پاکدامن بوده؟ گردن گیرش خرابه، پس فردا میگه شما هم خودت خواستی من نخواستم

دوما میترسه از بقیه بشنوی، مگه با چندین نفر بوده و چقدر بین شون معروفه که احتمال میده آمارش پخش شده باشه.

سوما عاشقتم و این حرفا اول دوستی هیییچ معنی نداره و صرفا برای گول زدنه.

دیگه خود دانی

آدم مُچ خودشو سَر یه چیزایی میگیره که یه عُمر می گفته من؟ من عمرا اینطوری بشم .😒🥸

من گذشته م اونطوری نیست حتی پسره هم میدونه اما نمیدونم چرا این حرفا رو بم گفت

پسرا عادتشونه ،بعضی از دخترا وقتی درمورد روابط قبلی پسر میدونن شروع میکنن ب رقابت با دخترای قبلی زندگی پسره یعنی یجورایی خودشونو راحت تر در دسترس میذ ارن از هر نظر  همه چی برای پسره راحت تر پیش میره

ی دلیل دیگشم همینه ک خودشم گفته خودت متوجه میشدی یروز انگار

🌻💚 ߊ‌ܭَܝ‌ ߊ‌ܢܚࡅ߳ߊ‌ܝ‌ࡅ߳ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ܝ݆ߺࡅ࡙ܭ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ࡅ࡙ܥ‌‌ ࡐ‌ ܢܚࡐ‌ߊ‌ܠܙ ܟܿߊ‌ࡎܨ ࡅ߭ܥ‌‌ߊ‌ܝ‌ࡅ࡙ܥ‌‌ و از دعواکردن لذت میبرید رࡅ࡙ܝ݆ߺܠߊ‌ܨ ࡅ߭ܭࡅ߭ࡅ࡙ܥ‌‌ لطفاً🌻ܟܿܥ‌‌ߊ‌ܨ ܩܣܝ‌ܢ̣ࡐ‌ࡅ߭ܩܢ ܫߊ‌ܢܚ݅ܧࡅ߳ܩܢ ࡐ‌ܢ̣ܝ‌ߊ‌ܨ ܣܩܘ ܥ݆ࡅ࡙ܝ̇‌ ܢܚ݅ܭܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ🌱💚

پسرا عادتشونه ،بعضی از دخترا وقتی درمورد روابط قبلی پسر میدونن شروع میکنن ب رقابت با دخترای قبلی زند ...

این پسره تقریباً ۷ماه دنبالم

ینی واقعا کنار گذاشته میگ دو سال این کار و نمیکنم

اصلا بهش نمیاد این کاره باشه اصلا حس،میکنم دروغ گفت بهم

اخه خیلی وقته دنبالم تقریبا ۶ ماه بله گفت حداقل با ۵۰ تا دختر بوده

کسی که با ۵۰ تا دختر مختلف بوده و با افتخار هم میگه، مطمئن باش دل ۳۰ تاشون رو شکسته

مگه‌میشه بین ۵۰ تا یکی‌هم پیدا نکنی که باهاش بمونی؟ 

اگه اینطوریه که این پسر بیاد کنار شما، پاک بودن و گذشته ی شما هم میره زیر سوال. میگن لابد شما هم مثل اونی

ارزش قائل شو برای خودت. سن ت کم نیست که بعدها بگن نفهمید

آدم مُچ خودشو سَر یه چیزایی میگیره که یه عُمر می گفته من؟ من عمرا اینطوری بشم .😒🥸

اخه خیلی وقته دنبالم تقریبا ۶ ماه بله گفت حداقل با ۵۰ تا دختر بوده

عزیزم بخشید رک میگم اما خودت حالت بهم نمیخوره با کسی بری تو رابطه ک قبلش داخل پنجاه تا دختر رفته؟؟

فقط بکوب ب دیوار بره