2777
2789
عنوان

ازدست خواهرم عصبیم بدجور

218 بازدید | 8 پست

خودش بچه هاش مریض بودن اومدن خونه ما مریض شون انتقال دادن به ما،داریم میمیریم ازسردرد بدن درد تب هم داریم، آخع ادم مریض میره مهمونی؟شوهرمم هی غرمیزنه چرا اومد وقتی مریض بودن البته حقم داره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اشکال نداره اتفاقی که افتاده 

ما هم بچه بودیم دایی هام بچه هاشون مریض بودن میومدن مهمونی و میچسبیدن به ما ؛ ما هم مریض میکردن

بعد جالب این بود اگر ما به عطسه میکردیم و مریض هم نبودیم برمی‌گشتند میگفتن سمت بچه ما نیا بچه مون مریض میشه 😒😒😒

کثافتای بی وجدان؛ خودشون میرفتن مهمونی و همه رو مریض میکردن بعد قیافه میگرفتن 😒😒

فقط 45 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام دعا کنی که رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

خودم بچه هام رفتیم دکتر باورکن ۲تومن پیاده شدیم تو این گرونی

حالا پولش به کنار 

وای منم از دست این جور آدما عصبی میشم

چون در حالت عادی بچه ها خیلی اذیتم میکنن وای به حال اینکه مریضم بشن از طرف کسی...

حالا پولش به کنار وای منم از دست این جور آدما عصبی میشمچون در حالت عادی بچه ها خیلی اذیتم میکنن وای ...

آره واقعا هی تو تلفن بهش گفتم یک هفته صبرکنین خوب شین بعدا بیا قبول نکرد والاه خودم کم مونده ازبدن درد تب گریه کنم چه برسه بچه هام

خواهرت واقعا بی وجدانه یعنی اومدمهمونی خونتون دیدید مریضن؟

من وقتی بچه م مریض شده تا ده روز نمیرم خونه ی مادرم یا اونا مریض باشن یعنی آخه مگه نمیدونست واگیرداره

حتما بهش بگو از این به بعد خواستی اونا رو ببینی بگو مریض که نیستید واقعا بی ملاحظه ست 

خواهرت واقعا بی وجدانه یعنی اومدمهمونی خونتون دیدید مریضن؟من وقتی بچه م مریض شده تا ده روز نمیرم خون ...

زنگ زدگفت میام پشت تلفن سرفه میکرد گفتم مریضی یک هفته صبرکن بعدا بیا گفت نه خوب شدیم الان دو روزه خودم ۲تا بچه هام درگیریم، آره واقعا بی وحدان