2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی دلم میخواد به 175 برسم

من قدم 165 عه ، با اینحال بیرون که میرم همههه ی دخترا ازم کوتاه ترن و پسرای زیادی هم قدمن! 

طوری که فکر میکردم باید 175 چیزی باشم ،قد اونقد بلندم احساس تفاوت میکنی تو جامعه حس بد بهت دست میده ها 

چندسالگی پریود شدی و تا چندسالگی رشد قدت پررنگ بود؟

نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!         زندگی برام یه گُلِه، یه گل خاردار که با قضاوتهای بقیه وحشی شده، که هروقت هر اتفاقی افتاده زندگیو محکوم کردن و بهش لعنت فرستادن و حالا خودِ همون زندگی از همه خسته تره... من این گلو بغل میکنم با تمااام وجودم و با همه‌ی خارهاش، زخمی شدنمو به جون میخرم ولی تهِ تهش مرهم این گل آسیب دیده میشم و دوتامون با هم یکی میشیم 🙃💫✨                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن   2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و کسایی که پز میدن) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید   3. آقایون درخواست ندن                                                          ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

منی 163 هستم چی بگم

و منی ک ۱۶۱😂😂

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

من قدم 165 عه ، با اینحال بیرون که میرم همههه ی دخترا ازم کوتاه ترن و پسرای زیادی هم قدمن! طوری که ف ...

اتفاقا اصلا حس بد بهم نمیده

12 سالگی پریود شدم تا همین چندوقت پیش قدم داشت رشد میکرد چند ماه پیش نیم سانت کوتاه تر بودم

173

چن سالگی ب بلوع رسیدید؟؟

دخترمن ۸سالو ۴ماهش ۱۳۲. دوست دارم حداقل ۱۶۸ باشه

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

اتفاقا اصلا حس بد بهم نمیده12 سالگی پریود شدم تا همین چندوقت پیش قدم داشت رشد میکرد چند ماه پیش نیم ...

من10سالگی فک کنم شدک الان1 هست هیچی قد نکشیدم 

کاش تنها ماندن بهانه ای ادم ماندن بود

باز خوبیم ی هم کلاسی داشتم 150بود من9سالم بود150بودم

دختر من ۸سال و ۴ماهش ۱۳۲

شما چن سالگی ب بلوغ رسیدید؟؟ ۹سالگی ۱۵۰ خیلی بلند بود!!!!