2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر بچه ای نه

بچه ای که بد باشه پدر و مادر رو بدبخت میکنه مثل بچه ای که دزد شه

بچه هایی که مشکلات ژنتیکی دارن یا معلولیت دارن بد نیستن ولی پدر و مادر زجر میکشن بچه هم زجر میکشه 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

بچه مشکلات یه زوج رو حل نمیکنه 

ولی اگه خانواده ی موجه و خوبی باشن بله. باعث هدف دار شدن مسیر زن و مرد میشه 

🇮🇷  جریان حق و جریان باطل در تاریخ و در جهان امروز، درواقع بر سرِ «ربّ» مخاصمه دارند، نه بر سر امکانات و غنائم: «هَٰذَانِ خَصْمَانِ اخْتَصَمُوا فِي رَبِّهِم».یک طرف می‌گوید طرح خدا و برنامۀ خدا باید محقق و اجرا شود؛ ولی طرف مقابل می‌گوید ما خودمان برای بشریت طرح و برنامه داریم.                                                                       (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

من ندارم حس میکنم زندگیم روح نداره!

اگه تازه ازدواج کردی فعلا بچه نیار چون بچه داری واقعا سخته میون بچه داری میگی کاش راه فرار داشتم برا چند روزی!

اگه چندین سال از ازدواجت میگذره طبیعیه این حسو داشته باشی 

‏هر جنگی ارزش جنگیدن نداره گاهی عمدا بباز و بیا بیرون🤌🏻

خیلی فرق کرده. مثلاً من امسال کنکور دکتری شرکت کردم و نتیجه رو با دختر کوچولوم که توی بغلم بود دیدم. با اینکه برای من قبولی توی اون رشته خیلی خیلی مهم بود ولی نشد و من با وجود دخترم واقعا قوی بودم. وجودش اون حس بد رو کم رنگ کرد