یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بچه ای که بد باشه پدر و مادر رو بدبخت میکنه مثل بچه ای که دزد شه
بچه هایی که مشکلات ژنتیکی دارن یا معلولیت دارن بد نیستن ولی پدر و مادر زجر میکشن بچه هم زجر میکشه
خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏
ولی اگه خانواده ی موجه و خوبی باشن بله. باعث هدف دار شدن مسیر زن و مرد میشه
🇮🇷 جریان حق و جریان باطل در تاریخ و در جهان امروز، درواقع بر سرِ «ربّ» مخاصمه دارند، نه بر سر امکانات و غنائم: «هَٰذَانِ خَصْمَانِ اخْتَصَمُوا فِي رَبِّهِم».یک طرف میگوید طرح خدا و برنامۀ خدا باید محقق و اجرا شود؛ ولی طرف مقابل میگوید ما خودمان برای بشریت طرح و برنامه داریم. (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)
خیلی فرق کرده. مثلاً من امسال کنکور دکتری شرکت کردم و نتیجه رو با دختر کوچولوم که توی بغلم بود دیدم. با اینکه برای من قبولی توی اون رشته خیلی خیلی مهم بود ولی نشد و من با وجود دخترم واقعا قوی بودم. وجودش اون حس بد رو کم رنگ کرد