2777
2789
عنوان

کسی گرجستان رفته

360 بازدید | 47 پست

سلام بچه ها

کسی تور زمینی گرجستان رفته؟؟؟

با هواپیما هم هست قیمتش هم اوکیه ولی میترسم بخاطر این شرایط ممکنه ج.ن.گ شه واسه همین

چقدر راهه 

ارزششو داره؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نریدددد

اونا به ایرانیا به شدت بی احترامی میکنن از ما خوششون نمیادتو همین نی نی سایت سرچ بزنین و بخونین تاپیکای قبلو

پاتونو ترکیه آدربایجان و گرجستان نذارین

عجیب ترین کاربرایی که دیدم اونایی که تو تایپیکشون نظر میدی یا تبریک میگی ی لایک نمیکنن چه برسه به جواب دادن دوستان به وقتی که مردم میذارن انرژی مثبتی که براتون خرج میکنن احترام بذارین تشکر یا حتی لایک اصول اولیه ارتباطه که من این قدری لیاقت و شعور دارم که جوابتو بگیرم و جوابتو بدم🌸 اینا رو ما نباید یادتون بدیم خانوادتون باید یادتون بدن

نریدددداونا به ایرانیا به شدت بی احترامی میکنن از ما خوششون نمیادتو همین نی نی سایت سرچ بزنین و بخون ...

وا

دقیقا همین سه جا مد نظرمون بود

چند سال پیش استانبول رفتما اصلا کاری نداشتن

پنج شب و شیش روز زمینی نفری ۲۴سه شب چهار روز هوایی ۳۲اینا حدودشن خیلی قیمتای متفاوتش هست

خواهر شوهرم ۶ شب هوایی رفته ۳۳ تومن هتلش خوبه باشگاه و استخر داره ولی فقط با صبحانه ،،تفلیس و یه شهر دیگه میخواستن ببرن ک اسمش یادم نیست با اتوبوس میبرن ۷ ساعت فاصله اس

در دایره ی قسمت ما نقطه ی تسلیمیم ...لطف آنچه تو اندیشی ،حکم آنچه تو فرمایی

وادقیقا همین سه جا مد نظرمون بودچند سال پیش استانبول رفتما اصلا کاری نداشتن

حالا نمیدونم ولی من هم خاطره های بد از ترکیه دیدم تو فضای مجازی هم گرجستان 

گرجستان که خیلی بد بود ی خانومی میگفت نزدیک مرز چن ساعت سربازا نگهشون داشتن و خیلی بد رفتاری کردن آخرم فک کنم نذاشتن برن کامنتشو برات پیدا نکردم

باکو هم الان با هم روابط خوبی نداریم دیدم آذریای خودمون گفتن باهامون خوبن تو ی ویدیو میگفتن با ایرانیا بدن 

عجیب ترین کاربرایی که دیدم اونایی که تو تایپیکشون نظر میدی یا تبریک میگی ی لایک نمیکنن چه برسه به جواب دادن دوستان به وقتی که مردم میذارن انرژی مثبتی که براتون خرج میکنن احترام بذارین تشکر یا حتی لایک اصول اولیه ارتباطه که من این قدری لیاقت و شعور دارم که جوابتو بگیرم و جوابتو بدم🌸 اینا رو ما نباید یادتون بدیم خانوادتون باید یادتون بدن

حالا نمیدونم ولی من هم خاطره های بد از ترکیه دیدم تو فضای مجازی هم گرجستان گرجستان که خیلی بد بود ی ...

دیگه کاملا دشمنی این ها با ایرانی ها ثابت شده است. 

خدایا  مرا یک چشم بهم زدن به خودم وامگذار. 

نریدددداونا به ایرانیا به شدت بی احترامی میکنن از ما خوششون نمیادتو همین نی نی سایت سرچ بزنین و بخون ...

سه سال من رفت و آمد مداوم به گرجستان داشتم

این چیزی که شما گفتید رو ندیدم!

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

دیگه کاملا دشمنی این ها با ایرانی ها ثابت شده است.

بله متاسفانه

به نظرم این سه کشور مخصوصا نرید تا ببینیم خدا چی میخواد

و  ارمنستان ... اشغالن بیشعورها..یکی حرفی زدن بهمون خانوادگی رفته بودیم اسک تو چشم هممون جمع شد 

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^