یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🙃 (🦁🔥)
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چون الان تو مغزش تو همیشه هستی ترس از دست دادنت رو نداره...۲ دم دستی هستی براش هرموقع بخاد . میگه این ک هست. مث پادری.... ۳ شدی یه کتاب تموم شده ۴ همهی زندگی و هم و غمت شده توجه اون.... ببخشید خواهری انقد رک گفتم درکت میکنم. باید ازین حالات بیای بیرون
اولین راهکار. توجه ت و چسبیدن بهش رو کم کن. بزا خودت ارزش قائل باش . به خودت برس. کمتر بهش اهمیت بده . ولی احترام و قدردانی یادت نره. مثال. باشگاه برو. یه دوسه روز بهش زنگ نزن اصلا خبرش رو نگیر پیام نده ببین خودش میاد سمتت. خودت سرگرم کن. لباس قشنگ آرایش ملایم بوی ادکلن غذای خوب چیدمان سفره ی خوب.